Anamaria Prodan, mesaj ironic la adresa lui Reghe: „Mai bun ca fostul”. Ce comentarii i-au lăsat fanii

Anamaria Prodan, mesaj ironic la adresa lui Reghe. Impresara se declară o femeie împlinită pe toate planurile, a depășit perioada divorțului şi se bucură de o nouă relaţie pe care a început-o de curând cu omul de afaceri Flavius Nedelea.

01 mai 2023, 17:24
Anamaria Prodan, mesaj ironic la adresa lui Reghe: „Mai bun ca fostul”. Ce comentarii i-au lăsat fanii
Anamaria Prodan, mesaj ironic la adresa lui Reghe

Anamaria Prodan, mesaj ironic la adresa lui Reghe. Cu toate că este mulţumită şi fericită cu viaţa ei, vedeta nu s-a putut abține să nu facă o ironie subtilă la adresa fostului soţ, printr-o postare pe Instagram.

Anamaria Prodan, mesaj ironic la adresa lui Reghe

Impresara s-a pozat în costum de baie, etalând un trup lucrat, ca de model, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj în care face o aluzie subtilă la fostul soț. „Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să va urez unu mai bun ca fostul”, a notat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Cât va dura relația cu iubitul misterios? Anamaria Prodan a încălcat sfatul venit de la Carmen Harra: „Să-şi ţină secretă relaţia!”

Prezentul este cel mai important, cat e sa dureze/ Sa tot fie mai bun ca fostul/ Nu exista fostul cand e actualul mai bun, game over past/ Asa corpppppp mamasitaaaa„, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Ce planuri de viitor au Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Anamaria Prodan e într-o relație cu Flavius Nedelea de ani de zile, însă abia în urmă cu o săptămână a ieșit totul la iveală, după ce au fost surprinși împreună la aeroport.

Impresara și-a dorit să fie discreți și să țină relația doar pentru ea, așa că până nu demult doar posta imagini cu cadourile scumpe pe care le primea de la iubitul ei. Acum nu se mai ferește nici să se afișeze împreună și sunt extrem de încrezători în relația lor.

Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată. Copiii îl respectă și au ce să învețe de la el. Și pe partea de bussines pentru mine este unul dintre cele mai importante lucruri că pot învăța ceva pe partea aceasta.(…)

Am luat lucrurile încet și cu mare grijă, având discuții despre fiecare amănunt din viața noastră, foarte serioase. Împreună am luat toate deciziile și niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe. La noi nu există așa ceva”, a explicat Anamaria Prodan.