Anamaria Prodan nu-l lasă pe Laurenţiu Reghecampf în braţele amantelor: „Vom muri împreună!”

Anamaria Prodan s-a întors din Dubai, dar se ţine departe de scandalurile modene din ultima perioadă, preferând să-şi ţină familia izolată de presa mondenă.

09 sept. 2021, 16:40
Anamaria Prodan nu-l lasă pe Laurenţiu Reghecampf în braţele amantelor: „Vom muri împreună!”

Anamaria Prodan şi-a sărbătorit discret zilele de onomastică, fără a epata pe reţelele de socializare aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme. Departe de lumea dezlănţuită a bârfelor, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf par să fi întors fila amantelor din cartea mariajului lor, astfel că unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc nu se va destrăma în perioada următoare.

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart a luat prin surprindere lumea showbiz-ului și a fotbalului de la noi din țară, cu atât mai mult cu cât, nu demult, impresara și antrenorul și-au reînnoit jurămintele de iubire în fața preoților și au pus la punct și o petrecere pantragruelică pentru zecile de invitați pe care i-au avut.

Anamaria Prodan l-a smuls pe Reghe din braţele amantei. Postarea care răscoleşte showbizul
”E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu, în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva. Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie. E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, declara în rumă cu ceva timp Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost prinsă de paparazzi. Cine este bărbatul misterios FOTO
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au 13 ani de căsnicie și 15 ani de când formează un cuplu. Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas pe 14 iunie 2008, iar câteva luni mai târziu impresara l-a născut pe băiețelul cuplului.

Dan Alexa rupe tăcerea despre relaţia cu sexy-impresara Anamaria Prodan: „Ţin foarte mult la Ana”
”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu exista ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.