Anamaria Prodan: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare! E a 3-a oară când mergeam la poliție și nu aveam probe!”. Noi imagini ŞOC cu bătaia

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat mai mult decât s-a crezut inițial. Camerele de supraveghere au surprins tot incidentul.

28 sept. 2022, 09:40

Vineri, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au oferit scene de-a dreptul șocante. Aflați în plin divorț și într-un nesfârșit scandal public, cei doi au depășit orice limită și s-au luat la bătaie în fața vilei pe care impresara o deține în Snagov. În urma scandalului, cei doi au ajuns la poliție. Ei bine, impresara a avut acum prima reacție după ce s-a bătut cu antrenorul de fotbal. Iată ce a spus vedeta!

Acum, impresara a ajuns în ghips şi  a oferit prima reacție după scandalul în care se află cu antrenorul de fotbal. Anamaria Prodan l-a acuzat pe antrenor că a tras-o de păr și a lovit-o cu bestialitate, dar şi Laurențiu Reghecampf a ajuns la o clinică privată pentru a-și scoate certificat medico-legal, fiindcă el avea mai multe semne de agresiune pe față. Atât ea, cât și Laurențiu Reghecampf au depus plângere penală unul împotriva celuilalt pentru agresiune, termenul stabilit fiind 10 octombrie. Din câte spun jurnaliștii sursei citate, martor la întreaga scenă ar fi fost șoferul impresarei, care a declarat la rândul lui că a fost agresat de Laurențiu Reghecampf.

EXCLUSIV Dana Budeanu, confruntare în direct cu George Simion: „Domnul Simion, avem SIE și SRI în spate la protest?” / „Deci veniți, dacă avem. Da, avem!”

Anamaria Prodan a oferit multe declarații, după ce a fost implicată în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. După multe momente în care și-au adus acuzații în mod public, se pare că de această dată cei doi au recurs chiar la violență. Impresara l-a acuzat pe antrenor că a ajuns la locuința ei sub influența băuturilor alcoolice, iar de aici a pornit tot scandalul.

„S-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată, că în țara asta, dacă este o persoană publică este apărată de unul și de alții. Legea nu își face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Mi-a fost milă să-l calc în picioare!”, a fost prima declarație a impresarei.

VIDEO! Noi imagini ŞOC cu continuarea bătăii dintre Anamaria Prodan şi Reghe! El a trântit-o pe jos, ea a tras ca o disperată de el ca să nu se urce în maşină şi să plece!

Anamaria Prodan explică de ce a filmat bătaia cu Reghecampf: „E a 3-a oară când mergeam la poliție și nu aveam probe! Nu stau să mă judece Becali, că sunt bătută ca femeie!`

La câteva zile de la scenele șocante dintre ea și soțul ei din acte, Anamaria Prodan a mers la INML în ghips și foarte afectată de bătaie. Astăzi, a venit rândul și lui Laurențiu Reghecampf, care după altercația violentă cu soția lui, a petrecut la botezul fiului său pe care îl are cu femeia pentru care a părăsit-o pe Prodanca.

Anamaria n-a mers ieri și la instanță pentru divorț, dar a lansat între timp acuzații șocante la adresa lui Reghe, în ceea ce privește bătaia, în sensul în care n-ar fi fost prima dată când s-ar fi plâns poliției de așa ceva.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe.

Theo Rose, dezvăluiri despre relaţia cu Anghel Damian: „Suntem fericiți! Nu purtăm în spatele nostru o vină”

Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau”, a explicat Anamaria Prodan.

„Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a mai spus Anamaria Prodan.