EXCLUSIV Dana Budeanu, confruntare în direct cu George Simion: „Domnul Simion, avem SIE și SRI în spate la protest?” / „Deci veniți, dacă avem. Da, avem!”

Dana Budeanu și George Simion, au avut, marți seara, la România TV, un dialog spumos pe tema mitingului anunțat de liderul AUR pentru 2 octombrie, dar și despre facturile tot mai mari care le vin românilor.

28 sept. 2022, 00:09
EXCLUSIV Dana Budeanu, confruntare în direct cu George Simion: „Domnul Simion, avem SIE și SRI în spate la protest?” / „Deci veniți, dacă avem. Da, avem!”
Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion

Dana Budeanu a avut mai multe critici la adresa lui George Simion în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, iar liderul AUR a intrat în direct, iar confruntarea a fost mai mult decât savuroasă, celebrul designer anunţând chiar, cu jumătate de gură, că pe 2 octombrie ar putea fi prezentă la protest.

„George Simion, care e acest naționalist care vrea să salveze România. Înseamnă că AUR promite că pe 5, 6, 7 vin facturile vechi. Dacă tot ne chemați în stradă pe 2, ieșiți în stradă ca toată populația să plătească atât cât consumă, la vechiul preț.

Exclusiv Dana Budeanu: „Ne-a dat cineva biletul roz-lila că trebuie să cumperi becuri. Să nu mai aberăm aiurea!”

Dumneavoastră rezolvați această problemă, toată populația , industria să plătească facturile care erau acum doi ani”, a spus Dana Budeanu.

Ulterior, după ce a văzut că Dana Budeanu instigă populația să nu vină la protest că, probabil, nu se va rezolva nimic cu facturile, George Simion a cerut să intre în direct la TV pentru o confruntare cu aceasta.

G. S.: Să stea toți la locurile lor, să nu iasă împotriva PSD, a lui Virgil Popescu. Voi vrem reglementarea pieței de energie. Megawatt-ul costă 16 lei la producție, să vină la populație cu 17 lei Nu trebuie să veniți, lăsați PSD-ul la putere.

EXCLUSIV| Dana Budeanu, enervată la culme de facturile la energia electrică pe care le-au primit părinții săi. Milioane de oameni sunt în situația familiei sale:”Jos labele de pe oameni!”
D. B.: Noi ieșim pe 2 pentru facturi. Cum rezolvăm problema?

G. S.: Mai țineți minte 2017, cand s-a anulat o ordonanță după ce oamenii au ieșit în stradă.

D. B: Înseamnă că avem aceleași forțe ca în 2017.

G. S.: Acele forțe lovesc în mine, dar nu înseamnă că nu trebuie să ieșim în stradă.

D. B.: Domnul Simion, avem SIE și SRI în spate?

G. S.: Deci veniți, dacă avem. Da, avem SIE și SRI în spate.

George Simion îi cheamă pe români în stradă: Să vină la protest cu o factură!

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat marţi că protestul care va fi organizat pe 2 octombrie va porni din Piaţa Universităţii, apoi manifestanţii se vor deplasa în Piaţa Victoriei, unde vor fi cerute explicaţii Guvernului cu privire la problemele sociale cu care se confruntă românii, asigurând că manifestaţia se va desfăşura fără incidente, scrie Agerpres. Românii sunt chemaţi cu facturile la purtător.

„Protestul va fi organizat pe 2 octombrie, în Piaţa Universităţii, la ora 14,00. Este punctul de pornire. Nu este un protest care aparţine exclusiv AUR. Manifestarea de duminică este un strigăt al tuturor românilor şi în desfăşurarea protestului am invitat alături de noi şi alte formaţiuni politice, şi alte figuri publice, şi ONG-uri, sindicate şi patronate. Invităm alături de noi pe toţi românii, pe toţi bucureştenii, pe toţi oamenii care s-au săturat să vină la protest cu o factură. Veniţi cu factură la protest duminică, ora 14,00, în Piaţa Universităţii. Traseul este următorul, ne adunăm în Piaţa Universităţii, iar în momentul în care reuşesc să vină toate organizaţiile şi toate coloanele din toate judeţele ne vom porni într-un marş imens către Piaţa Victoriei (…). În Piaţa Victoriei rămânem şi aşteptăm ca doleanţele protestatarilor să fie ascultate de către guvernanţi.