Anamaria Prodan negociază revenirea lui Reghe la Steaua. A mers să discute cu Gigi Becali

La doar cîteva zile după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Stelei, Gigi Becali ia în calcul revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la echipă. Patronul roş-albaştrilor a început deja negocierile pentru găsirea unui nou tehnician.

02 dec. 2015, 11:08
Anamaria Prodan negociază revenirea lui Reghe la Steaua. A mers să discute cu Gigi Becali

Surse din anturajul lui Gigi Becali susţin că Anamaria Prodan a fost marţi la locuinţa patronului Stelei şi a negociat timp de două ore posibila revenire a soţului ei în funcţia de antrenor al Stelei. Potrivit fanatik.ro, în zilele următoare va merge la negocieri şi Laurențiu Reghecampf, despre care Gigi Becali spunea zilele trecute că solicită un salariu prea mare, 25.000 euro/lună.

Citeşte şi Reghecampf a vorbit despre posibila revenire la Steaua: Eu chiar sunt un antrenor mare

Marţi seara, Litex Loveci, cu Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică, a remizat, scor 1-1, pe terenul lui Cerno More Varna, înregistrând al treilea egal în ultimele cinci etape.

Patronul Stelei s-a confesat apropiaţilor că principalul atu pe care l-ar avea în negocierile cu Reghecampf ar fi posibila eliberare a lui Mihai Stoica la finalul acestui an. „O să îl ajute să facă iar din Steaua o echipă invincibilă. Vom lua titlul și vom merge la anul în Liga Campionilor. Cu ei doi nu am nici o emoțiie„, le-ar fi spus Becali apropiaților.