Anamaria Prodan nu exclude o împăcare cu Laurenţiu Reghecampf: „A ierta este cel mai frumos lucru de pe pământ”

Divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a ţinut primele pagini ale tabloidelor. Deşi antrenorul şi-a înşelat soţia şi urmează să devină tată din nou, fiica Ionelei Prodan este dispusă să-l ierte.

13 nov. 2021, 18:55
Anamaria Prodan nu exclude o împăcare cu Laurenţiu Reghecampf: „A ierta este cel mai frumos lucru de pe pământ”

Anamaria Prodan nu exclude o împăcare cu Laurenţiu Reghecampf şi spune că doar Dumnezeu știe ce va urma să se întâmple între ei.

Anamaria Prodan nu exclude o împăcare cu Laurenţiu Reghecampf

Impresara spune că nu s-a tras încă linie în vederea divorţului şi pare dispusă să-şi ierte soţul.

„A ierta este cel mai frumos lucru de pe pământ. Sunt înverșunată, sunt niște lucruri pe care nu ni le explicăm nici noi, nici copii. Dacă eram mai evoluată aș fi părut poate indiferentă, dar nu ai cum. Cu toate astea sunt acolo, ochi de șoim. Cine greșește plătește, la mine, oricare ar fi. El plătește acum prin tot ceea ce se întâmplă cu copii lui.

Deocamdată n-au primit o explicaţie. Tocmai de-asta cred eu că va veni și explicația, că așa se închide o poveste. Când se trage linie. Deocamdată, în familia asta nu s-a tras linie. Și îngerii mai greșesc câteodată și soarele mai apune câteodată, cum îi spuneam eu lui, soarele meu, și soarele mai intră în nori. Dar când iese, sclipește”, a declarat Anamaria Prodan la Antena 3.

Citeşte şi Anamaria Prodan, scandal monstru cu Carmen Harra care o acuză de narcisism. Impresara a desființat-o pe clarvăzătoare: „Doamnă, dacă nu stăpâniți subiectul, vedeți-vă de treabă!” VIDEO

Deşi soţul său i-a greşit foarte mult, vedeta spune că nu are de gând să se răzbune. Mai mult, aceasta este dispusă să-i ia apărarea de câte ori va fi nevoie.

„Răzbunarea e arma prostului. Am evoluat cumva, am îmbătrânit, nu m-am dus să caut femei, amante, nu le-am dus la control să văd cu cine sunt gravide sau dacă sunt gravide. Nu m-a interesat nici măcar când am aflat trecutul domnișoarei care tocmai a devenit pseudo-vedetă. Pentru mine sunt cantități neglijabile.

Eu îi voi lua întotdeauna apărarea și întotdeauna dacă cineva încearcă să-l atingă cu un deget este jale. În primul rând o să stau în fața lui și am să dau la o parte toate gurile, cu orice copil ar avea. Dacă cineva îmi atinge tatăl copilului și soțul este nenorocire”, a mai precizat vedeta.

Anamaria Prodan a anunțat că va pleca din România împreună cu copiii ei, Sarah, Rebecca şi Lasurenţiu jr. Aceasta susține că ea şi copiii se vor muta în America, dar o perioadă vor sta și în Dubai.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă ține. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală”, a spus Anamaria Prodan la Teo.

Citeşte şi Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Este scandalul momentului: detalii-bombă din procesul intentat de soția lui Reghecampf