Anamaria Prodan nu mai vrea să ştie nimic de Reghe: „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră”

Anamaria Prodan nu mai vrea să ştie nimic de Reghe. Cei doi au fost implicaţi într-un scandal monstru în urmă cu câteva zile, când s-au bătut în plină stradă, sfârşind în secţia de poliţie din Snagov.

07 oct. 2022, 16:42
Anamaria Prodan nu mai vrea să ştie nimic de Reghe: „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră”
Anamaria Prodan nu mai vrea să ştie nimic de Reghe

Anamaria Prodan nu mai vrea să ştie nimic de Reghe. Impresara vrea să dea uitării tot ce s-a întâmplat în ultima vreme şi a mărturisit că fiecare membru din familie îşi vede de viaţa lui, iar Reghe nu mai este considerat parte din familia lor.

Citeşte şi: Anamaria Prodan nu renunță la opulență. Cât costă ținuta pe care impresara a purtat-o la parastasul mamei sale

Anamaria Prodan nu mai vrea să ştie nimic de Reghe

Impresara a mărturisit că cei de la Protecţia Copilului s-au autosesizat în urma scandalului care a avut loc în plină stradă între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Vedeta spune că sunt doar nişte proceduri, pentru a verifica starea lui Bebeto, care este minor.

S-a rezolvat absolut tot. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie cu cel mic şi o să facem tot ceea ce este bine pentru el, să crească un bărbat adevărat (…) Chiar dacă unul a plecat din familie, au rămas ceilalți care duc familia mai departe.

Vorbim foarte mult, non-stop. Cel mic a trecut cu bine peste totul, soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan e cea pe care o vedeți, la fel de puternică, și o să meargă mai departe„, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Antena3.ro.

Anamaria Prodan, despre vizita celor de la Protecţia Copilului

Anamaria Prodan a declarat că băiatul nu a fost acasă în timpul vizitei şi nu a fost afectat absolut deloc. În încheiere, agentul sportiv ne-a mărturisit că l-a iertat pe Laurenţiu Reghecampf pentru gestul făcut.

Noi am fost o familie model şi aşa trebuie să rămânem, cu micile scăpări şi micile probleme pe care le are oricine. Suntem bine, şi eu, şi Bebe, şi toată familia. În legătură cu acel comunicat emis de Protecţia Copilului, sunt doar nişte proceduri pe care trebuie să le facă, aşa este normal, se autosesizează din oficiu, dar este ok. Copilul nu a văzut, nu a fost acasă, încercăm să le închidem şi poate, de această dată, avocaţii vor reuşi. 

Bebe a înţeles, vine dintr-o familie puternică, expusă, aşa s-a născut, nu ştie cum este altfel, cum nici eu n-am ştiut cum este altfel. Întotdeauna noi avem discuţii şi îl iertăm pe tatăl lui, ne rugăm să îi fie bine. Când el va simţi că vrea să-l vadă, cu siguranţă o va face, eu nu o să forţez absolut deloc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la România TV.