Anamaria Prodan nu poate să-l uite pe Reghe. Mesajele care au dat-o de gol pe celebra agentă FIFA

Fanii Anamariei Prodan au observat agenta FIFA a manifestat un comportament suspect care are legătură cu separarea de cunoscutul antrenor. Ceea ce vedeta a comunicat le dă de gândit urmăritorilor ei.

30 aug. 2023, 21:23
Anamaria Prodan nu poate să-l uite pe Reghe. Mesajele care au dat-o de gol pe celebra agentă FIFA
Anamaria Prodan nu poate să-l uite pe Reghe. Mesajele care au dat-o de gol pe celebra agentă FIFA

În ultima perioadă, Anamaria Prodan s-a implicat într-o serie de proiecte, iar ruptura de Laurențiu Reghecampf a avut un impact puternic asupra impresarei, care se dedică cu pasiune pentru prosperitatea familiei sale. După aniversarea fiului lor, Bebeto, și absența lui Reghecampf de la ziua sa de naștere, Anamaria Prodan a postat mai multe mesaje pe rețelele sociale care au generat discuții, tocmai pentru că nu se știe clar dacă acestea sunt îndreptate către fostul partener sau nu.

Citește și: Dan Alexa a încheiat relaţia cu Anamaria Prodan. „Nici nu mai vorbesc, s-a rupt totul!”

În diverse rânduri, impresara a afirmat în mass-media că a reușit să treacă peste separarea de faimosul antrenor, însă ultimele mesaje pe care le-a distribuit par să contrazică aceste declarații, lăsând să se înțeleagă că ar putea să-și reamintească momentul despărțirii.

„Un bărbat adevărat nu iubește un milion de femei, ci o singură femeie într-un milion de feluri”, a fost primul mesaj din partea impresarei, în mediul online, putând fi o aluzie la infidelitatea de care a dat dovadă Reghecampf de-a lungul relației lor.

Apoi, Anamaria Prodan a continuat prin a spune „Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli”.

„Să nu fii niciodată un prizonier al trecutului. A fost doar o lecție, nu o pedeapsă pe viață.”, a fost cel mai recent mesaj al divei.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai subliniat în alte situații, în trecut, cât de profund a fost afectată de momentul separării de fostul partener și de infidelitatea acestuia, chiar dacă au decis să păstreze o relație prietenească în beneficiul copiilor lor.

„Nici el nu va putea trece niciodată. (n.r. peste relația cu ea)”, spunea Anamaria Prodan, cu câteva sătptămâni în urmă, potrivit Libertatea.

Ajunsese extrem de cunoscut, la un anumit moment, și tatuajul șters al impresarei, acțiune prin care îl înlăturase pe Reghecampf de pe spatele său, lăsând trecutul „în urmă”. Această particularitate poate reprezenta o altă inițiativă a vedetei de a se elibera rapid de amintirile neplăcute din relația sa cu faimosul antrenor.

În ciuda unui scandal răsunător dintre cei doi, au optat să mențină ușile deschise în beneficiul copiilor. Cu recenta ocazie, cu doar câteva zile în urmă, cu prilejul aniversării lui Bebeto, Anamaria Prodan i-a adresat un mesaj direct tatălui copiilor săi:

„Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”, a declarat impresara, pentru Click!

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, după ce acesta a lipsit de la petrecerea de ziua lui Bebeto: „Uşa noastră este mereu deschisă”