Anamaria Prodan nu ştie câţi bani are, dar i-a luat lui Reghecampf un cadou de sute de mii de euro

Anamaria Prodan a devenit de curând şi patroană de club, de unde şi noua sa poreclă, "PatroANA", ea devenind acţionar la clubul de Liga 1 FC Hermannstadt, unde conducătoare în mod oficial va fi fiica sa, Rebecca.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 06:40
Anamaria Prodan nu ştie câţi bani are, dar i-a luat lui Reghecampf un cadou de sute de mii de euro

Impresara a vorbit despre cariera sa şi despre viaţa de familie cu Laurenţiu Reghecampf, într-un interviu acordat gsp.ro, spunând că nu ştie exact câti bani are familia sa, pentru că s-a născut bogată şi nu are obişnuinţa să se uite în conturi.

„M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată.

Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele.”, a declarat impresara.

Impresara a povestit că banii ei și ai soțului, Laurențiu Reghecampf, sunt la comun, dar că nu a verificat niciodată conturile familiei. „Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu i-am făcut contractul, dar nu știu exact câți bani câștigă.

Are prime, mai vine conducerea și le mai dă un ban. Eu nu i-am verificat telefonul în viața asta, nu l-am verificat cu nimic. I-am luat o mașina de 375.000 de dolari, un Ferrari. Era visul lui. Își dorea foarte tare mașina”, a afirmat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Premierul Ludovic Orban, consultări cu reprezentanți ai Federației Române de Fotbal și ai Ligii Profesioniste de Fotbal