Anamaria Prodan, prezentatoare la un alt post TV. BOMBĂ, unde va apărea SEXY IMPRESARA după demisia de la Pro TV

Asta e bomba momentului. Anamaria Prodan ar reveni pe TV, și anume, ar urma să prezinte o emisiune de noapte la Kanal D.

14 nov. 2019, 07:11
Anamaria Prodan, prezentatoare la un alt post TV. BOMBĂ, unde va apărea SEXY IMPRESARA după demisia de la Pro TV

Emisiunea Gospodar fără pereche va avea din sezonul următor o altă prezentatoare, pe Geanina Ilieș. Deși Anamaria Prodan și-a dat demisia pe motiv că îi lipsește timpul, se pare că ia în continuare în considerare varianta de a prezenta o altă emisiune.

Surse din apropierea vedetei au declarat că vedeta poartă negocieri dure cu cei de la Kanal D. Ea ar urma să prezinte o emisiune de noapte.

Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc. (…) Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi bine”, susținea Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni.

Se pare că mai multe posturi de televiziune i-ar fi făcut oferte serioase, însă soția lui Reghecampf ar vrea să o ia în considerare pe cea de la Kanal D.  Ea ar urma să prezinte o emisiune difuzată seara târziu, emisiune care să concureze cu cea a lui Capatos, de la Antena 1.

Anamaria Prodan, internată opt zile pentru analize de CANCER. Motivul pentru care a ţinut totul SECRET