Anamaria Prodan, primul mesaj pentru Reghecampf după ce s-a afişat cu noul iubit. „Cum îţi merge?”

Anamaria Prodan a recunoscut că are o relaţie cu Flavius Nedelea, un afacerist din Tulcea care nu ar fi tocmai străin de lumea mondenă. Impresara vrea să îngroape securea războiului cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a transmis acestuia un mesaj de pace.

21 apr. 2023, 15:02
Anamaria Prodan, primul mesaj pentru Reghecampf după ce s-a afişat cu noul iubit. „Cum îţi merge?”
Anamaria Prodan, primul mesaj pentru Reghecampf după ce s-a afişat cu noul iubit. "Cum îţi merge?"

Anamaria Prodan, primul mesaj pentru Reghecampf după ce s-a afişat cu noul iubit. Impresara a păstrat discreția în legătură cu noua ei relație, dar acum a dat cărţile pe faţă.

„Noi mergem mult în vacanțe și ne bucurăm unul de celălalt în fiecare secundă. Am învățat să apreciez fiecare moment al vieții și cele mai frumoase momente sunt cu iubitul și copiii mei. Sunt un om împlinit, astăzi pot să spun. Un om împlinit, fericit. Nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul. Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care credeam că nu se mai termină. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste”, a declarat Anamaria prodan pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Sarah Dumitrescu rupe tăcerea despre relația mamei ei, Anamaria Prodan, cu noul iubit: „Nu cred că are nevoie”

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: „Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată!”. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Cinci ani fără Ionela Prodan. Ce s-a întâmplat la mormântul regretatei artiste, chiar în ziua de Paște

Vedeta a avut un mesaj şi pentru cei doi foşti soţi ai ei, Tiberiu Dumitrescu şi Laurenţiu Reghecampf: „Da, am să mulțumesc și primului meu soț și celui de-al doilea soț, am să le mulțumesc pentru faptul că mi-au oferit cele mai de preț daruri: copiii mei. Și repet, îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni să ne spunem: „Hello! Ce faci? Cum îți merge?”. Dumnezeu e mare și le aranjează cum știe el mai bine”.