Cinci ani fără Ionela Prodan. Ce s-a întâmplat la mormântul regretatei artiste, chiar în ziua de Paște

S-au împlinit cinci ani de când Ionela Prodan a trecut în neființă, chiar în ziua de Paște. Fiica acesteia, Anamaria Prodan, nu a putut ajunge la mormântul mamei sale.

18 apr. 2023, 20:24

Ionela Prodan s-a stins în urmă cu cinci ani, iar acum, în ziua de Paște, Anamaria Prodan, fiica artistei, chiar dacă nu a putut fi prezentă la mormântul mamei, a avut grijă să-i cinstească memoria.

Artista a fost comemorată de la distanță de fiica ei, care a trimis lumină, o coroană de flori, colivă și un coș cu produse pentru a fi împărțite.

Citește și: Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale: „Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand”

„Am venit la cererea și dorința Anei, pentru că ea nu a putut ajunge astăzi. Am venit cu flori, pentru că la fiecare sărbătoare și nu numai, dorește ca mama ei să aibă lumină și mormântul plin de flori. Iubea florile, mâncarea bună, iubea sărbătorile pentru că atunci reușea să se reunească cu toată familia. Azi noapte am fost cu Ana și am luat lumină de la biserică pe care am adus-o aici, la mormânt”, a declarat Gabriela Lucuțar, potrivit starpopular.ro.

Anamaria Prodan nu a putut fi prezentă la locul de veci al mamei sale, deoarece în dimineața zilei de Paște a plecat spre Nisa. Pe coroana de flori trimisă a scris: „Te iubesc, cea mai bună mamă!”

Citește și: Avertisment teribil făcut de Ionela Prodan înainte de a muri despre Reghecampf. „Așa a fost, că Ionela a avut dreptate!”

Anul trecut, în ziua în care regretata Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani, Anamaria a organizat un parastas deosebit. A amplasat o scenă și boxe în cimitir, unde mai mulți artiști au cântat în memoria artistei. Au fost întinse mese cu preparatele iubite de ea, iar sarmalele au fost fierte chiar printre mormintele de la cimitirul Bellu.

Atunci, zeci de persoane, printre care și artiști precum Elena Merișoreanu, Valeria Aranautu, Vasi Carabut și Mandi Panda, au participat la comemorarea artistei, acum niciunul dintre colegii săi nu a mai venit.