Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”

Anamaria Prodan luptă pe toate fronturile să-şi apere căsnicia după ce Laurenţiu Reghecampf ar avea o amantă, iar relaţiile ei cu fotbalişti din postura de impresară au fost speculate în fel şi chip de presa de scandal.

29 aug. 2021, 20:49
Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”

Anamaria Prodan, ziua şi scandalul. Deşi a plecat de lumea dezlănţuită după ştiri modene din România, sexy-impresara nu scapă de bârfe nici în Dubai. Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce au apărut din nou informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa, dezvăluite în urmă cu mulţi ani de Ionel Ganea, scandal lăsat atunci cu procese şi o pălmuire prinsă de obiectivul indiscret al unei camere de luat vederi.

„Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan se dezlănțuie după informațiile apărute în presă despre Reghecampf: „Nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele”

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din 2019, soţia lui Reghecampf a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor. „Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare.

Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia” spunea Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase: „O să-i fie rușine să mai iasă din casă”
„Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?” a mai spus soția lui Reghecampf, potrivit gsp.

Anamaria Prodan şi-a dezvăluit tatuajul chiar într-o postare pe reţelele de socializare de acum două zile. Deşi are mai multe tatuaje, cel cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf a durut-o cel mai tare.

În cazul în care va divorţa de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan ar putea lua decizia de a şterge tatuajul, aşa cum a făcut şi Alina Vidican cu Cristi Borcea.