Anamaria Prodan recunoaşte! Adevărul despre relaţia cu Dan Alexa VIDEO

Anamaria Prodan a dezvăluit că i-a mulțumit lui Dan Alexa pentru reacția pe care acesta a avut-o după ce l-a lovit, la finalulo unui meci din Liga 1. Sexy-impresara nu crede că incidentul respectiv i-ar fi îngropat cariera antrenorului, deşi acesta n-a mai prins nici un contract dupăî despărţirea de Astra Giurgiu.

23 dec. 2019, 13:42
Anamaria Prodan recunoaşte! Adevărul despre relaţia cu Dan Alexa VIDEO

Anamaria Prodan a vorbit despre incidentul de acum şase luni pentru GSP. Sexy-impresara l-a lovit în public pe Dan Alexa, fiind surprinsă și de către camere de înregistrări, iar filmulețul a devenit viral în mediul online.

Anamaria Prodan a făcut public un mesaj uluitor primit de la Laurenţiu Reghecampf. „Să-mi pară rău?”

„Nu cred că gestul asupra lui Dan Alexa i-a îngropat cariera. Pentru că o repet și o spun din nou pentru că toată lumea încă vorbește de situația asta… Dan Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici? Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze… I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Adevărul despre relaţia cu Reghecampf! Totul despre gelozie şi sarcina pierdută

„Am citit că lumea zicea că trebuia bătută, trebuia omorâtă, călcată în picioare! A fost o lecție de viață pe care el a dat-o tuturor bărbaților. Bărbatul e făcut să aibă grijă de femeie, să îi suporte toanele și nervii. Fiecare a mai luat o palmă… De la mama, de la profesoară… Am avut discuții cu Dan Alexa, foarte multe după acest episod”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.