Anamaria Prodan, replici suburbane pentru influenceriţa Aluziva. De la ce a pornit scandalul dintre cele două vedete

Anamaria Prodan a reacţionat dur după ce a fost criticată de influenceriţa Aluziva și a lansat un atac grobian la adresa acesteia. Scandalul a izbucnit după o postare scandaloasă a impresarei.

14 apr. 2023, 16:44
Anamaria Prodan, replici suburbane pentru influenceriţa Aluziva. De la ce a pornit scandalul dintre cele două vedete
Anamaria Prodan, replici suburbane pentru influenceriţa Aluziva. De la ce a pornit scandalul dintre cele două vedete

Anamaria Prodan, replici suburbane pentru influenceriţa Aluziva. Impresara a reacționat pe Instagram , la secțiunea InstaStory.

„Să o facem cunoscută și pe Abuziva sau cum se numește. Te pupă Anamaria Prodan și îți recomandă cel mai bun și sănătos regim alimentar! Video a fost făcut pentru haterii oribili și cumpliți care nu-și arată și fețele hidoase, schimonisite de răutate și invidie! Abuziva, nu te inflama, că înflorește părul verde. Sper că ai înțeles”, a scris Anamaria Prodan.

Acum câteva zile, Anamaria Prodan a distribuit pe Instagram un video în timp ce se demachiază de cremă hidratantă pentru a-i fi aplicat pe chip machiajul. „Mă pregătesc pentru make-up. Mă demachiez, că am avut cremă pe față. Și apropo, pentru fraierii ăștia. Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani. Și slabă, și frumoasă, ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi!”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Cum arată Anamaria Prodan fără pic de machiaj. “Și frumoasă, și slabă, să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor” VIDEO

Aluziva, o fostă jurnalistă, actual influencer, a fost deranjată de modul în care vedeta și-a transmis mesajul. „Doamna flexează că are un ten frumos la 50+ ani, fără machiaj, și că e slabă. Apoi plusează cu „graselor și urâtelor, pune-ți mâna și slăbiți, să arătați ca mine la 50 de ani!”. Ce poate fi mai trist decât o femeie bogată, celebră, deșteaptă, frumoasă, stăpână pe ea etc. care flexează și se… pe alte femei care nu sunt la fel de frumoase, slabe sau șmechere ca ea? Ce poate fi mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați, care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile?”, a scris Aluziva, pe numele real, Alina Greavu pe Instagram.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, desfiinţată după o nouă postare scandaloasă. „Ce poate fi mai trist?”

„Cum se transmite un mesaj sănătos, pozitiv, constructiv, care încurajează la obiceiuri sănătoase și care dorește binele persoanelor cărora le este adresat mesajul: arăt bine la 50 de ani și am ten frumos pentru că am grijă de mine. Pentru a arăta și voi așa, e important să aveți grijă de voi încă din tinerețe. Cum se transmite un mesaj care provoacă angoasă, umilește și încurajează aceleași idei toxice și stereotipuri leșinate și care dorește doar să fie laudă de sine și o jignire pentru persoanele cărora le este adresat mesajul: fraierilor, așa arăt la 50 de ani, slabă și frumoasă. Să muriți de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-30 de ani să slăbiți”, a mai scris Aluziva.