Anamaria Prodan rupe tăcerea despre bărbatul misterios alături de care şi-a petrecut Revelionul

Anamaria Prodan a spus totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut noaptea dintre ani.

04 ian. 2022, 18:12
Anamaria Prodan rupe tăcerea despre bărbatul misterios alături de care şi-a petrecut Revelionul

Anamaria Prodan, totul despre bărbatul misterios alături de care și-a petrecut Revelionul. Impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf după 15 ani de căsnicie. Acesta a fost primul Revelion petrecut fără celebrul antrenor. Cu toate astea, Anamaria nu pare să-i fi dus lipsa, având în vedere că s-a bucurat de compania unui bărbat misterios. Ce spune vedeta despre el?

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe la începutul anului: „Am mesajele unde se MILOGEA să-l iertăm. Lua copilul în braţe şi plângea că a greşit”
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu nu s-a finalizat, iar deja impresara este curtată de bărbați. Anamaria Prodan a demonstrat că este o femeie puternică, fiind decisă să lase trecut în urmă. Vedeta nu a negat posibilitatea de a-și reface viața amoroasă într-un viitor apropiat. Anamaria a surprins pe toată lumea atunci când a petrecut Revelionul în compania unui bărbat misterios, în Dubai. Ulterior, au început să apară diverse speculații cu privire la relația lor, iar impresara a făcut primele declarații despre el.

Cu cine a petrecut Anamaria Prodan Revelionul. El e afaceristul de succes în compania căruia a fost surprinsă în noaptea dintre ani
Agentul FIFA și-a petrecut noaptea dintre ani în compania mai muultor oameni de afaceri din Dubai, dar unul singur a atras privirile internauților. Anamaria Prodan s-a pozat cu acesta în noaptea de Revelion, dar și în ziua următoare, stârnind curiozitatea multora. Acum, impresara a confirmat identitatea acestuia. „Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Potrivit Spynews, bărbatul care a fost surprins în compania Anamariei Prodan se numește Tudor Oros, e din Bistrița și e stabilit în Emirate. De șapte ani stă la Dubai, după ce și-a făcut studiile în Marea Britanie. Acum e un anteprenor de succes și conduce tot grupul de firme Carfax Education, locate în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

De asemenea, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn.