Anamaria Prodan rupe tăcerea despre divorţ: „S-a terminat, nu mai există cale de împăcare. Pentru mine este o trădare fabuloasă”

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre divorţ. Vedeta s-a hotărât să vorbească despre despărţirea despre Laurenţiu Reghecampf. Impresara a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între ei, deoarece soţul ei a trădat-o "fabulos".

19 oct. 2021, 16:15
Anamaria Prodan rupe tăcerea despre divorţ: „S-a terminat, nu mai există cale de împăcare. Pentru mine este o trădare fabuloasă”
Anamaria Prodan rupe tăcerea despre divorţ

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre divorţ. Dacă până acum nega orice informaţie despre separarea de Laurenţiu Reghecampf, impresara a declarat că într-adevăr, nu mai este împreună cu soţul ei şi nici nu mai are de gând să împace vreodată.

Citeşte şi: Bebeto, umilit de colegi după despărțirea părinților. Anamaria Prodan, despre drama prin care trece Reghe Jr: „Se întoarce de la fotbal cu lacrimi în ochi pentru că un copil sau un părinte i-a strigat ceva”

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre divorţ

Eu am aflat despre divorţ de la un poliţist. M-a oprit să îmi spună ce s-a întâmplat, că a dat soţul o declaraţie, că divorţează. Eu i-am zis că nu ştiu nimic, pe mine nu m-a anunţat. Eu aflu totul din presă.

Încă nu am primit actele de divorţ, probabil urmează să le primesc. Noi vorbim foarte rar, în ultimele săptămâni. Eu consider că ce am avut de spus, am spus, frumos, elegant.

Pentru mine nu mai este loc de întoarcere, de împăcare. Un om poate să îmi facă orice, dar nu să mă mintă sau să mă trădeze. Pentru mine familia şi copiii mei contează cel mai mult.

Când îţi pierzi familia, te pierzi pe tine. Nu ştiu, probabil nu mai era fericit în relaţie.

S-a terminat, nu mai există cale de împăcare. Pentru mine este o trădare fabuloasă şi pentru copiii mei la fel.

Eu nu-l cunosc pe omul de astăzi, nu vreau să mai am treabă cu el. Copiii mei au ştiut ce se întâmplă, secundă de secundă.

Am avut o discuţie cu soţul meu acum două nopţi şi mi-a zis că au apărut nişte conturi fake de Instagram, că ei nu au vrut să apară în presă. Noi am mers pe un drum extrem de frumos, am fost o echipă care a ţinut un drum perfect.

Copilul meu este foarte rănit. Îi este ruşine să iasă pe stradă, nu vrea să vorbească cu nimeni, în afară de mine şi surorile lui„, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.