Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu actorul Cristi Iacob. Impresara nu se mai ascunde: „A fost o binecuvîntare de la Dumnezeu”

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu actorul Cristi Iacob, după s-au afișat de mai multe ori în public. Cu toate că au existat multe speculații în privința legăturii lor, impresara recunoaște că are o admirație foarte mare față de acesta și se numără printre apropiații săi.

14 oct. 2023, 21:23
Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu actorul Cristi Iacob. Impresara nu se mai ascunde: „A fost o binecuvîntare de la Dumnezeu”
Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu actorul Cristi Iacob

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu actorul Cristi Iacob. „Voi apărea într-un film, am rol principal pe mine, o să fie minunat, abia aștept să apară. Cristi Iacob este partenerul meu, este cel mai fidel, cel mai frumos, cel mai minunat, cel mai dulce, cel mai cel, cel mai bun actor ever. Este o minunăție de om. Îmi e prieten. Mă amuză știrile astea. Cred că am vreo doi ani de când nu mă mai uit la tv, doar la meciuri.”, spune impresara.

Citește și: Anamaria Prodan, alături de Dana Roba: „Viața te pune în genunchi doar ca să te facă mai puternică”

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu actorul Cristi Iacob

Anamaria Prodan ține să precizeze că a fi zilnic pe prima pagină a ziarelor nu este un lucru tocmai ușor din persepctiva ei , mai ales pentru cei care doresc să fie alături de ea și fără să fie expuși.

Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.  

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvîntare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari. 

Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit. Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el să fie soțul meu. Acolo este nenorocirea mare„, a mai dezvăluit Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz.ro.