Anamaria Prodan s-a aliat cu Diana Şoşoacă în politică: „Surprize , surprize…Câtă putere exista aici?”

Impresara a intrat în politică şi nu pierde nicio zi în care să nu arate că este interesată de acest domeniu, atacând electoratul pe toate reţelele de socializare.

01 nov. 2022, 19:18
Anamaria Prodan s-a aliat cu Diana Şoşoacă în politică: „Surprize , surprize…Câtă putere exista aici?”

Anamaria Prodan a lăsat divorţul şi problemele partajului cu Laurenţiu Reghecampf în plan secund. Impresara a fost ambiționată de acest incident din viața ei pentru a susține drepturile și siguranța femeilor, după cum se poate observa în postările de pe Instagram. Ultima postare, o fotografie alături de controversata Diana Şoşoacă, a strâns mii de aprecieri şi comentarii din partea fanilor. „Surprize , surprize…. Câta putere și demnitate exista aici ? #dianasosoaca #eusuntanamariaprodan🥇”, a scris Anamaria Prodan, sugerând o alianţă cu avocata dată afară din AUR.

Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României, mai ales de când a primit două funcții importante în partidul Alianța pentru Patrie. Impresara a declarat că este mai determinată ca niciodată să schimbe lumea.
Fosta soție a tehnicianului român a distribuit la secțiunea de povești a contului ei de Instagram şi un protest organizat de centrul Filia. Marșul s-a numit „Împreună pentru siguranța femeilor” și a avut loc pe 23 octombrie, în București. Scopul manifestației a fost să le atragă atenția politicienilor de la conducerea României asupra violenței de gen.

VIDEO: Diana Șoșoacă, discurs nervos despre dispariția banilor. „Scoateți-vă toți banii din bănci! Goliți bancomatele! Plătiți doar cu cash!”
Prin gestul impresarei de a distribui postarea în care sunt prezentate secvențe de la manifestație este clar că își arată susținerea față de această mișcare. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a afirmat, în ultimele zile, că își dorește ca femeile să aibă o voce care cere drepturi, legi și egalitate de gen.

Anamaria Prodan a intrat în lumea politică
Impresara Anamaria Prodan a anunțat, într-un mesaj publicat pe Instagram, că intră în politică. Femeia s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie, APP. Unul dintre motivele pentru care Prodan s-a decis să intre în lumea politică este chiar legat de drepturile femeilor. În plus, ea a vorbit și despre cazurile femeilor abuzate de către parteneri. În plus, impresara chiar a dat drept exemplu cazul ei și al fostului soț.

Ascensiunea Anamariei Prodan în politică s-a realizat destul de repede. Ea a preluat conducerea filialei partidului pentru femei. În plus, impresara a promis că va lupta pentru drepturile femeilor. Un anunț care chiar a uimit întreaga lume, inclusiv pe cea politică, a fost că Anamaria Prodan intenționează să candideze pentru alegerile prezidențiale. Ea a declarat că „m-am pregătit pentru România”. Acesta este un semn că femeia a luat în serios noua ocupație și că vrea să arate că poate să se descurce și în acest domeniu.

Anamaria Prodan, candidata partidului Alianţei Pentru Patrie în 2024. „Vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile”
Cu toate acestea, impresara nu cochetează pentru prima dată cu politica. Este cea de-a două încercare de a intra în această lume. Prima a avut loc în urmă cu 10 ani, alături de Vadim Tudor. Prodan a încercat să intre în PRM, Partidul România Mare.