VIDEO: Diana Șoșoacă, discurs nervos despre dispariția banilor. „Scoateți-vă toți banii din bănci! Goliți bancomatele! Plătiți doar cu cash!”

Diana Șoșoacă a început o nouă ofensivă. Senatoarea se opune digitalizării accelerate, despre care spune că poate crea multe pericole pentru cetățeni.

01 nov. 2022, 09:24
VIDEO: Diana Șoșoacă, discurs nervos despre dispariția banilor. „Scoateți-vă toți banii din bănci! Goliți bancomatele! Plătiți doar cu cash!”

Senatoarea independentă i-a îndemnat pe români să utilizeze cât mai des posibil banii cash.

„Scoateți-vă de-acum, duceți-vă la toate bancomatele, goliți bancomatele! Să începeți să vă scoateți toți banii din bănci! Eu, în calitate de senator al României, solicit românilor să-și scoată toți banii din bănci! Începeți să plătiți cu cash! Este prima lovitură pe care puteți să o dați ocultei mondiale. Vă rog frumos, din suflet, ascultați-mă ce spun. Niciodată nu v-am învățat de rău. Rupeți băncile alea, scoateți toți banii! Începeți să plătiți cash! Va fi o luptă dură dată ocultei mondiale, pentru că ei deja nu mai doresc să lucreze pe bani cash (…)

Deja în Parlament avem inițiativă legislativă în care fiecare român să fie obligat să aibă un card bancar. Există o inițiativă făcută de USR. Astfel, să se meargă ușor, ușor, către desființarea banului și să li se acorde un credit pe card în funcție de muncă. E deja implementată în China. Dacă faci o greșeală, nu respecți niște reguli ale societății, impuse de ei, nu mai ai bani să-ți cumperi nici măcar o pâine. Dacă vreți să faceți ceva util pentru salvarea noastră, a României și a celorlalte țări, scoateți-vă toți banii din bănci! Cum vine salariul, scoateți banii cash. Nu mai plătiți cu cardul! Vă rog frumos, faceți lucrul ăsta!”, a declarat Diana Șoșoacă pe internet, într-un live cu Luis Lazarus.

@simonastanoiu♬ sunet original – Simona Stanoiu

 

Mii de bancomante vor dispărea. Anunțul care dă fiori cetățenilor

 

Din ce în ce mai mute bancomate sunt scoase din funcțiune, al nivel mondial. „Campioană” din acest punct de vedere este Australia. Peste 1.600 de sucursale bancare din „țara cangurilor” s-au închis la nivel național, în ultimii șase ani, arată cele mai recente date. De asemenea, peste 300 de sucursale au fost desființate doar în ultimul exercițiu financiar.

După ce s-au închis sucursale pe bandă rulantă, numărul australienilor care folosesc internet banking a crescut la 89%. Anual, mii de bancomate din Occident sunt scoase din funcțiune, pentru a facilita noul „trend”, tranziția la portofelul digital.

Din ce în ce mai mulți juriști și economiști vorbesc despre viitorul banilor fizici (FIAT). Avocatul Veronica Dobozi crede că omenirea se îndreaptă cu mare viteză către un nou început: explozia banilor digitali, respectiv dispariția banilor fizici. În opinia avocatului, tranziția completă la portofelul digital va aduce beneficii, dar și pericole.