Anamaria Prodan s-a dat de gol! Cine este misteriosul bărbat cu care agenta FIFA se iubește acum

Anamaria Prodan iubește din nou! După ce agenta FIFA a divorțat de Laurențiu Reghecamp, a reușit să își găsească fericirea în brațele altui bărbat. Până acum nu a vrut să dezvăluie identitatea acestuia, însă este foarte posibil să se fi dat de gol.

19 apr. 2023, 11:12
Anamaria Prodan s-a dat de gol! Cine este misteriosul bărbat cu care agenta FIFA se iubește acum

Noul iubit al Anamariei Prodan a fost foarte bine ascuns de ochii curioșilor. Cu toate că aceasta a vorbit de multe ori despre el, despre relația lor și despre cât de fericită este, agenta FIFA a refuzat să dezvăluie identitatea lui. Acum totuși, postările de pe rețelele de socializare au cam dat-o de gol. Lumea a început să bănuiască cine ar putea fi misteriosul bărbat cu care Anamaria Prodan împarte acum patul.

Citește și: Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. „Scopul meu este să înalţ suflete de bărbaţi!” VIDEO

Aceasta declara recent într-un podcast faptul că poate să afirme despre noul iubit că este persoana potrivită.

„Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți sau în cele pe care le petrecem împreună ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat. Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat.”, a declarat Anamaria Prodan,  în podcastul lui Cezar Ionașcu.

Cine este misteriosul bărbat din viața Anamariei Prodan

Acum Anamaria Prodan a petrecut vacanța de Paște pe Coasta de Azur, iar fotografiile publicate au fost extrem de asemănătoare cu ale unui important om de afaceri. Aceștia au publicat poze din aceleași locuri, inclusiv din avion. Presupusul iubit ar putea fi Flavius Nedelea, în vârstă de 42 de ani. Importantul om de afaceri este născut în Tulcea și a investit masiv în imobiliare în Constanța, însă este și patronul unui hotel din București.

O altă confirmare a acestor bănuieli ar putea fi faptul că, în ultima perioadă, copiii Anameriei Prodan au fost văzuți la un restaurant despre care se spune că ar fi deținut de noul iubit al impresarei.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.

Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit Anamaria Prodan, la finalul lunii februarie.

Citește și: Anamaria Prodan, replici suburbane pentru influenceriţa Aluziva. De la ce a pornit scandalul dintre cele două vedete