Ce avere are Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut: „Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din România, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Impresara îşi etalează pe reţelele de socializare toate cadourile costisitoare pe care le primeşte de la soţul ei sau şi le achiziţionează chiar ea.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 11:53
Ce avere are Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut: „Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți”

Ceea ce îi face pe fani să se întrebe ce avere deţine fiica Ionelei Prodan. Ei bine, impresara a recunoscut ce avere şi a mărturisit că ar putea să trăiască foarte bine, dacă ar renunţa să mai lucreze. Mai mult, Anamaria a spus că face parte din categoria celor care nu-și doresc să-și vadă numele menționat în faimosul top al milionarilor.

Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știa ce e aia. Eu fac parte dintre ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane, a recunoscut Anamaria la XNS.

Citeşte şi: S-a aflat! Cu ce echipă din Liga 1 ţine Anamaria Prodan. Nu este FCSB!

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor fi filmaţi 24 din 24

Au făcut furori în urmă cu câţiva ani cu reality show-ul lor, iar acum sunt pregătiţi să facă asta din nou. Anamaria Prodan, împreună cu Laurenţiu Reghecampf şi restul familiei vor fi filmaţi 24/24, atât în România, cât şi în Dubai, acolo unde antrenează Reghe.

În luna octombrie a anului trecut, impresara a demisionat de la Pro TV, acolo unde prezenta o emisiune matrimonială. Anunţase atunci că retrage pentru puţin timp de pe micile ecrane, iar acum revin la TV cu un nou reality show, ce va fi difuzat pe Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan va fi urmărită permanent de camere, atât acasă, cât şi la întâlnirile de afaceri şi nu numai.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra. Cum s-a terminat totul