Anamaria Prodan s-a dezbrăcat iar. Imagini incendiare cu sexy-impresara FOTO

Anamaria Prodan a slăbit mult în ultima perioadă, iar recent și-a etalat trupul într-o rochie transparentă, la petrecerea VIVA. Acum, sexy-impresara și-a pus fanii pe jar pozând în costum de baie.

31 mai 2019, 17:46
Anamaria Prodan s-a dezbrăcat iar. Imagini incendiare cu sexy-impresara FOTO

Anamaria Prodan a postat pe contul personal de socializare mai multe fotografii în care apare în costum de baie și își etalează trupul sculptat la sală, dar și datorită faptului că în ultima perioadă a slăbit mai bine de 15 kg.

Anamaria Prodan, OFERTĂ-BOMBĂ de a lucra la VIDEOCHAT. Ce răspuns a dat SEXY-IMPRESARA

Fotografiile realizate în baia unei camere de hotel, cel mai probabil, au făcut furori, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Arăți că vedetele de la Victoria Secret. Cele tinere ar trebui să le fie rușine spunând că nu se poate slăbi. Distracție plăcută!” sau „Nici la tinerețe nu ai arătat atât de bine”, sunt doar două dintre mesajele de încurajare pe care le-a primit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, ţinută TRANSPARENTĂ la un eveniment monden. S-a văzut tot FOTO

„La 47 putem să arătam și mai bine! Să nu vă aud că nu putem… că avem copii… că suntem stresate… nu există așa ceva! Ține de voință și de respect față de noi”, a scris Anamaria Prodan.