Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Mesaj răvăşitor de împăcare pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să facă pace cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a cerut acestuia să vină să îşi vadă fiul, pe Bebeto. Mai mult, îşi doreşte să renunţe la a mai plăti sume uriaşe în conturile avocaţilor.

08 mart. 2023, 17:57
Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Mesaj răvăşitor de împăcare pentru Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan, primele declaraţii după vizita celor de la Protecţia Copilului

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi i-a transmis un ultimatum lui Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători îşi doreşte să se încheie cât mai repede scandalul de divorţ cu antrenorul lui Neftchi Baku. S-a săturat de toate procesele pe care le are, pe rol, cu „Reghe”.

Pe 22 martie este programat un nou termen în dosarul în care Laurenţiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan să îi respecte viaţa privată. Totul după ce vedeta în vârstă de 50 de ani i-a adresat cuvinte grele Corinei Caciuc, actuala iubită a antrenorului.

Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru Reghe. Ce îl roagă pe antrenor: „A venit, zic eu, momentul”
„Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândrii mai departe.

E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Deci?! Nu mai are rost răutatea sau avocații care sărăcesc fără milă familia noastră! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merita acest circ. Vă mulțumesc!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se judecă în mai multe procese. Pe rolul Parchetului este şi dosarul bătăii din plină stradă. Scandalul uriaş a avut loc în luna septembrie a anului trecut, la Snagov. Imediat după acel incident, cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare. Nu s-a luat vreo decizie în instanţă.

Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Impresara îl așteaptă pe Reghe acasă: ”Oricine de pe pământul asta greșește”
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se mai judecă şi pentru custodia fiului minor. Cei doi au divorţat, dar încă nu au ajuns la un acord în privinţa lui Bebeto.

Anamaria Prodan nu a acceptat condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf
S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele: Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.
Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Reghecampf are 3 băieţi. Din prima căsnicie, cea cu Mariana Pfeiffer, îl are pe Luca Reghecampf. Cu Anamaria Prodan îl are pe Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto), iar cu Corina Caciuc îl are pe Liam Reghecampf.