Stenogramele care arată cum voia Andrew Tate să manipuleze presa din România. Milionarul britanic, plan diabolic ca să scape de închisoare

Apar noi stenograme în cazul fraților Tate. Milionarul britanic Andrew Tate ar fi avut o tentativă de a schimba mărturiile victimelor pentru a induce mass-media în eroare. Avea de gând să pună la cale o răsturnare de situație pe baza unor mărturii false ale victimelor, care ar fi recunoscut că au dat declarații neadevărate.

26 feb. 2023, 19:51
Stenogramele care arată cum voia Andrew Tate să manipuleze presa din România. Milionarul britanic, plan diabolic ca să scape de închisoare

Andrew Tate voia ca presa din România să scrie că una dintre fete ar fi anunțat că a făcut declarații mincinoase pentru a scăpa de acuzații și de închisoare. Milionarul britanic ar fi fost cel care ar fi dictat totul din spatele gratiilor.

Conform stenogramelor publicate de Realitatea Plus, Andrew Tate ar fi ținut legătura zilnic cu un bărbat și o asistentă și le-ar fi dat sarcini clare. Ar fi trebuit să contacteze victimele și să le trimită scrisori. Textul din scrisoare a fost dictat cuvânt cu cuvânt de acesta. Planul a fost gândit ca scrisoarea semnată de una dintre victime să ajungă pe masa anchetatorilor și apoi la presă. Totul pentru ca presa din România să preia acele știri (din SUA, n.r.) și să schimbe cursul dosarului, acuzând de corupție justiția din România.

Citește și Fraţii Tate rămân în arest 30 de zile. Cele două complice, arest la domiciliu

Stenogramele care arată cum voia Andrew Tate să manipuleze presa din România

ANDREW TATE:. Dacă avem predarea completă a E., predarea completă trebuie să ajungă la media, ca media să spună că fata care a pornit-o spune că e o minciună. Nu este despre instantă, instanta este coruptă, este despre a merge la știri cu aceastä scrisoare apoi să o citească cu voce tare. Apoi să fie : Oau! Aceasta este fata care a pornit-o, ea a mințit.

L.: Da.

ANDREW TATE:. Si șirile românesti vor iubi rahatul ăla.

L.: Da.

ANDREW TATE: Si șirile din lume asemenea. că trebuie să te asiguri de capitularea ei include toate unghiurile că este bine scrisă din cap până în picioare și tot.

L.: Da, pentru media tot, am înțeles

ANDREW TATE: În regulă. Așa, E. va începe să își primească scrisorile, cinevs trebuie să vorbească cu C. și A. fă rost de buletinul de știri de ieri, trimite asta la avocatul american fă-l să meargă tare cu el, tare, tare, tare, pentru că șirile românesti se răzgândesc din cauza presiunii americane. Că ai nevoie… primești avânt și noi încetinim și vom astepta fără să facem suficientă explozie ca să plecăm la naiba de aici.

Citește și Andrew Tate nu se lasă. A postat un nou mesaj sfidător: „Refuz să mă opresc din ascensiune”