Anamaria Prodan se declară fană a boxului: „Întotdeauna am avut dragostea asta pentru sporturile dure, dar elegante”

În primul episod al reality-show-ului „Prodanca. Punct și de la capăt”, Anamaria Prodan a mers alături de familia ei la un meci de box, sport care îi place foarte mult.

06 feb. 2024, 16:44
Anamaria Prodan se declară fană a boxului: „Întotdeauna am avut dragostea asta pentru sporturile dure, dar elegante”
Anamaria Prodan, mare fană a boxului

Anamaria Prodan se iubește în prezent cu Ronald Gavril, care practică boxul la cel mai înalt nivel, făcând performanță în Las Vegas. Impresara s-a declarat o împătimită a acestui sport, drept urmare și-adus familia la un regal pugilistic în care a boxat Mirel Drăgan, un prieten de-al vedetei.

Citește și: Anamaria Prodan, marcată pe viaţă de divorţul de Reghemcapf. „Ştiam de aventura lui. Îmi vine să plâng”

Vedeta a fost uimită de cât de multă muncă depun luptătorii și de sacrificiile pe care le fac pentru a-și păstra viața echilibrată. Ea e de părere că boxul e un sport mai greu decât fotbalul, unde jucătorii sunt ajutați de colegi pe teren.

„Întotdeauna am avut dragostea asta pentru sporturile dure, dar elegante. Mirel Drăgan este un prieten foarte drag mie, este ca și prietenul meu, campion din toate punctele de vedere. Mă ocup de imaginea lui Mirel. În momentul în care încurajezi un om, va intra altfel în ring”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, imagini spectaculoase din locuința sa de lux. A renovat totul după despărțirea de Laurențiu Reghecampf

În cadrul emisiunii, impresara a a deschis și un subiect sensibil pentru orice femeie, oricât de puternică ar fi ea.

„Eram eu și copiii mei, zâmbeam întotdeauna și când ne era greu. Fostul meu soț și-a dorit să poată rezista în lumea noastră și o mare perioadă a ascultat și sunt mândră că am reușit să facem împreună ceva ce nu știu câți oameni din România vor mai putea face. Noi am fost doi oameni cu patru copii și am construit un imperiu.

Tot ceea ce era rău, țineam în casă. Nu ați văzut niciodată scandaluri, bătăi, căci sunt atât de abilă și de deșteaptă, aveam puterea și strângeam din dinți. Îi explicam cam unde va ajunge dacă va continua acest drum. El întotdeauna a avut admiratoare”, a declarat Anamaria Prodan.