Ce a făcut Anamaria Prodan după anunţul despărţirii. Unde a fost fotografiată impresara

Ce a făcut Anamaria Prodan după anunţul despărţirii. Vedeta a surprins pe toată lumea cu un mesaj în care spune că a decis să îşi încheie relaţia amoroasă pe care o începuse de curând cu Flavius Nedelea. Cei doi au rămas buni prieteni.

17 mai 2023, 22:28
Ce a făcut Anamaria Prodan după anunţul despărţirii. Unde a fost fotografiată impresara
Ce a făcut Anamaria Prodan după anunţul despărţirii

Ce a făcut Anamaria Prodan după anunţul despărţirii. La scurt timp după ce a postat mesajul prin care a oficializat despărţirea, impresara le-a arătat fanilor că se simte excelent. A postat, pe InstaStory, o imagine făcută în timp ce făcea diferite proceduri într-un salon din domeniul beauty.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce discuţie a purtat cu Luca, fiul antrenorului

Ce a făcut Anamaria Prodan după anunţul despărţirii

Anamaria a postat o imagine pe Instagram, în care arată fanilor că se răsfaţă chiar şi după despărţirea de Flavius Nedelea. Aproximativ o lună a rezistat povestea lor de dragoste, iar potrivit ambilor, au rămas în relaţii foarte bune.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârşit, un bărbat care ştie să aprecieze o femeie şi o face să se simtă icoana vieţii lui. Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi.

Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om. Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever”, e mesajul postat pe Instagram de Anamaria Prodan.

Fostul iubit al Anamariei, Flavius Nedelea, este un prosper om de afaceri ce construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi care are şi un hotel chiar în centrul Capitalei. Cei doi asigură că rămân buni prieteni.