Anamaria Prodan, sfaturi intime pentru Andreea Tonciu. Ce i-a recomandat când are probleme cu bărbatul: „Unde crezi că eram? Pe mese!”

Andreea Tonciu a dezvăluit că a primit mai multe sfaturi de la naşa sa, Anamaria Prodan, pentru a-şi pune bărbatul la punct. 

27 mart. 2023, 17:04
Anamaria Prodan, sfaturi intime pentru Andreea Tonciu. Ce i-a recomandat când are probleme cu bărbatul: „Unde crezi că eram? Pe mese!”
Anamaria Prodan, sfaturi intime pentru Andreea Tonciu. Ce i-a recomandat când are probleme cu bărbatul: "Unde crezi că eram? Pe mese!"

Anamaria Prodan, sfaturi intime pentru Andreea Tonciu. Invitată în podcast-ul lui Viorel Grigoroiu, Andreea Tonciu a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu partenerul de viață. „Se comportă frumos, dar îți dai seama că mai sunt discuții după șapte ani de relație. Mă cunoaște cum sunt, dar nu mi-am luat un bărbat care tace când vorbesc eu. Are personalitate. În plus, eu, Andreea Tonciu, nu am putut să umblu cu un bărbat care să aibă mai puțini bani ca mine sau familia mea. Nu sunt materialistă, dar îmi place să umblu cu cineva care are ori cât am eu, ori puțin mai mult. Pe mine nu m-au întreținut bărbații. Dacă ei aveau plăcerea să-mi facă un cadou, da, îl accept. Dar altceva nu. Și în ziua de astăzi, eu am banii mei, făcuți de mine”, a spus Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Andreea Tonciu vrea să se pocăiască: „Nu mai vreau să fiu sexy. Vreau să mi se vadă doar ochii, gura și nasul”

„Mie îmi place să domin și asta am făcut la început. Acum nu mai pot, pentru că a intervenit replica. Dar soțul meu îmi cunoaște limitele. Ne certăm din nimicuri. De exemplu, eu întreb: de  ce nu ți-ai pus pantalonii și maieul unde știi că trebuie să stea? De ce nu duci și tu gunoiul? Trebuie să le fac doar eu pe toate?”, a mai spus Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat vedeta: ”Nu îmi mai place cum arăt”

O singură dată a fost foarte supărată pe partenerul de viață și atunci a apelat la ajutorul nașei, Anamaria Prodan.”Am fost odată foarte supărată pe el, când m-am dus la nașa și am plecat la mare cu sora mea și mi-a aranjat nașa tot. Nici atunci n-a fost un motiv serios, ne certasem că nu vrea să meargă cu mine la cumpărături. Atunci, m-am enervat, mi-am luat copilul și am plecat și m-am dus la mama. Am sunat-o pe nașa, i-am povestit totul și m-a chemat la Snagov, în ședință. M-a învățat ce trebuie să fac, nașa e numărul 1. N-ai cum cu ea. Și unde crezi că eram la mare? Pe mese. Am stat o singură noapte, a doua zi m-am întors, că înnebunise bărbată-miu. A dat telefoane, n-are voie să intre în clubul ăla. A venit la mare după mine, trimitea mesaje și eu nu răspundeam. Făcusem redirecționare către nașa și ea îmi scria ce să-i răspund. Și l-am făcut ferfeniță. Când am văzut cum e situația, am plecat cu sora mea de la mare. Ne-am întâlnit apoi la Snagov, la nașa și ne-am împăcat”, a dezvăluit Andreea Tonciu.