Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat vedeta: ”Nu îmi mai place cum arăt”

Andreea Tonciu este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul românesc, care cu greu trece neobservată. Însă cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, fosta asistentă TV a trecut din nou pragul medicului estetician pentru o nouă intervenție.

06 ian. 2023, 19:29
Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat vedeta: ”Nu îmi mai place cum arăt”
Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician

Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Deși a adus pe lume un copil, Andreea Tonciu are o siluetă care a stârnit invidia foarte multor doamne și domnișoare din România.

Citește și Andreea Tonciu, declarații uluitoare despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil: ”Uite că s-a întâmplat”

Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician

În ciuda aspectului său fizic senzațional, vedeta a trecut din nou pragul unui medic estetician celebru pentru a-și face câteva retușuri.

Bruneta le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că se pregătește să plece în vacanță în Dubai și le-a mărturisit că nu îi mai place cum arată.

Cum întotdeauna este loc și de mai bine fosta prezentatoare TV și-a luat inima în dinți și a trecut la fapte.

„Dragele mă pregătesc intens pentru vacanța din Dubai și am venit la domnul doctor Delbani să mă injectez puțin pentru că nu îmi mai place cum arăt. Așa că stați aici la mine să vedeți finalul!”, le-a spus Andreea Tonciu fanilor săi de pe Instagram.

În urma imaginilor postate, este foarte probabil ca Andreea să își fi injectat botox pentru estomparea ridurilor, la care a mai apelat în trecut.

Andreea Tonciu şi-a făcut planurile pentru 2023

Andreea Tonciu are planuri mari pentru anul care urmează să vină, dar e foarte mulțumită și de ceea ce i-a oferit 2022. Bruneta a mărturisit, pentru Spynews.ro, despre ce decizie a luat împreună cu partenerul ei de viață în ceea ce privește noul an.

Anul 2022 a reprezentat pentru Andreea Tonciu un an foarte bun, asta pentru că vedeta a avut parte de multe reușite atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Bruneta a participat la o mulțime de proiecte TV, dar și-a îndeplinit și un mare vis, acela de a-și cumpăra o locuință.

Deși nu s-a mutat în noua casă, Andreea Tonciu a anunţat că în 2023 își mai dorește să-și mai cumpere încă o locuință pe care să i-o lase fiicei sale atunci când va crește mare. Vedeta a călătorit și foarte mult în 2022, iar Revelionul o va prinde tot departe de țară, mai precis în Turcia, acolo unde va merge alături de partenerul ei de viață. La început de ianuarie, Andreea Tonciu își va face din nou bagajele și va pleca în Dubai pentru două săptămâni.

”A fost un an foarte frumos, am avut foarte multe realizări. Sunt foarte mulțumită, împlinită, fericită, am tot ce îmi trebuie, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper ca 2023 să fie la fel (…) De Revelion voi pleca din țară mâine, voi merge în Turcia. În anul 2023 voi pleca în Dubai imediat ce mă voi întoarce din Turcia, voi sta două săptămâni. În 2023 mai vreau să îmi mai cumpăr o casă și îmi doresc să am și foarte multe proiecte în televiziune”, a spus Andreea Tonciu.

Chiar dacă vrea să-și cumpere locuință după locuință, Andreea Tonciu susține că nu își dorește să se apuce de afaceri imobiliare, ci investește în case pentru a avea ce să-i lase moștenire Rebecăi, fiica ei de 6 ani.

”Nu vreau să mă apuc de afaceri imobiliare, vreau să iau încă o casă să-i rămână fiicei mele. Momentan eu nu vreau să mă mut din carierul în care stau, vreau să investesc și casele să-i rămână Rebecăi”, a mai zis Andreea Tonciu.

Citește și Andreea Tonciu, la un pas de divorț. Vedeta rupe tăcerea despre soțul ei: „Îmi iau zborul”