Andreea Tonciu vrea să se pocăiască: „Nu mai vreau să fiu sexy. Vreau să mi se vadă doar ochii, gura și nasul”

Andreea Tonciu vrea să se pocăiască. Dacă în urmă cu câțiva ani își etala silueta la TV, acum este o mamă responsabilă și o soție devotată. Cu toate acestea, își dorește o schimbare radicală, mai exact să renunțe la manele și să își acopere corpul în totalitate.

16 mart. 2023, 10:02
Andreea Tonciu vrea să se pocăiască: „Nu mai vreau să fiu sexy. Vreau să mi se vadă doar ochii, gura și nasul”
Andreea Tonciu vrea să se pocăiască

Andreea Tonciu vrea să se pocăiască. După ce a descoperit că îi place muzica bisericească, cântată de un preot talentat pe Internet, a spus că nu mai vrea să fie deloc sexy, și, cel mai surprinzător, vrea să renunțe de tot la manele, deși spune că este muzica ei preferată.

Andreea Tonciu vrea să se pocăiască

Vedeta a spus că o să își cumpere o mașină de epocă, deoarece vrea să se întoarcă în trecut, iar acolo nu se va asculta deloc manele, ci doar muzică bisericească și simfonie, ea fiind o mare fană a acestor două genuri de muzică.

Am două mașini la activ, cine știe, poate mi-o iau și pe a treia. Cred că o să îmi  iau o mașină de epocă, vreau să o dau în anii 80 și să fiu o doamnă. În mașina aceea nu se vor asculta manele, se va asculta doar simfonie. Ascult și muzică simfonică, și muzică de la biserică.

Vreau să mă schimb. Nu mai vreau să fiu văzută, nu mai vreau să fiu sexy. Vreau să mi se vadă doar ochii, gura și nasul. Voi fi blindată de inelele și lanțurile mele cu diamante.”, a declarat Andreea Tonciu, la Xtra Night Show.

Citește și: Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. A început să se simtă rău și a chemat ambulanța: „Mă doare, nu pot să vorbesc prea mult”

Andreea Tonciu, la un pas de divorț

Vedeta a suferit foarte mult după ce părinții ei au fost pe punctul să se despartă, din cauza unei femei care le făcea curățenie în casă. Din fericire, mama și tatăl ei s-au împăcat, iar bruneta nu vrea ca fiica ei să simtă vreodată aceleași lucruri pe care le-a simțit ea, de aceea, este indulgentă cu greșelile partenerului.

Andreea Tonciu recunoaște că au fost momente când a vrut să-și părăsească soțul și să divorțeze, însă nu a făcut acest pas, pentru ține foarte mult la ideea de familie, mai ales pentru fiica ei. Nu vrea ca Rebeca să crească fără tată și de aceea a trecut peste toate problemele care au intervenit în cuplu.

Am avut un episod în care eram pe punctul să-mi iau zborul (n.r. să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu). Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Teo Show”.