Anamaria Prodan şi Ciprian Marica, în Dubai. Cum au fost fotografiaţi cei doi: „Îl iubesc”

Anamaria Prodan şi Ciprian Marica s-au întâlnit în Dubai şi au imortalizat momentul printr-o fotografie, care, la scurt timp, a fost postată pe reţelele de socializare. Soția lui Laurențiu Reghecampf este într-o relație excelentă cu fostul fotbalist.

28 ian. 2022, 21:08
Anamaria Prodan şi Ciprian Marica, în Dubai. Cum au fost fotografiaţi cei doi: „Îl iubesc”
Anamaria Prodan şi Ciprian Marica, în Dubai

Anamaria Prodan şi Ciprian Marica, în Dubai. Impresara a avut parte de o mare surpriză, a fost vizitată în „orașul milionarilor” de unul dintre prietenii ei cei mai buni. Cei doi buni prieteni au făcut o poză într-un cadru de vis, de la Dubai Mall.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe: „Cum să fii maimuţoi? De frică, a renunţat la celelalte amante”

Anamaria Prodan şi Ciprian Marica, în Dubai

Îl iubesc, este numărul unu. Prieteni pentru totdeauna”, a scris Anamaria Prodan la imaginea postată.

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Marica

Anamaria Prodan a fost prima care a reacționat după scandalul amoros în care a fost implicat fostul atacant din naționala României.

Ciprian Marica a fost filmat într-un hotel din Cluj-Napoca cu nora unui om de afaceri. Imaginile au fost făcute publice la aproape un an distanță de la eveniment. Marica este căsătorit cu Ioana Marcu și are doi copii, pe Ethan Ioan și Albert Andrei.

Eu cred că în viața privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu știe ce relația are această doamnă cu soțul sau dacă mai sunt împreună. În viața asta, nu pot să fiu de acord cu cei ce filmează în privat și dau pe post sau la ziare. Eu am trăit o astfel de experiență, care mi-a făcut, să spunem, între ghilimele, rău. Eu și prietenul meu am știu s-o gestionăm. La fel și familiile noastre.

Știți foarte bine că în România, dar și în lume, femeia este blamată. Ciprian trebuie să rămână un idol al femeilor. Nimeni nu are voie să arunce cu piatra. Marica e un idol și un fotbalist care a făcut istorie. Viața lui privată e a lui și a familiei”, a reacționat atunci Anamaria Prodan.