Anamaria Prodan și Reghe, față în față. Vești proaste pentru impresară

Anamaria Prodan și Reghe, față în față. Chiar dacă nu mai au nicio treabă unul cu celălalt, războiul dintre ei pare să nu se sfârșească prea curând. Cei doi vor ajunge, din nou, în fața judecătorilor.

02 mart. 2023, 14:39
Anamaria Prodan și Reghe, față în față. Vești proaste pentru impresară
Anamaria Prodan și Reghe, față în față

Anamaria Prodan și Reghe, față în față. Cei doi se vor întâlni în fața magistraților la sfârșitul lunii martie. Este vorba despre dosarul în care antrenorul de fotbal îi cere impresarei să-i respecte viața privată și să nu mai facă vreo afirmație la adresa lui.

Anamaria Prodan și Reghe, față în față

După ce au decis să meargă pe drumuri diferite, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat cuvinte dure în mediul online. Ba chiar mai mult, impresara a făcut câteva declarații neașteptate și despre actuala parteneră a fostului soț. Astfel, la momentul respectiv, bărbatul a reacționat și i-a cerut să-i respecte viața privată și să înceteze să-l mai atace, potrivit Evz.ro.

Astfel, la sfârșitul lunii martie, Anamaria Prodan și fostul soț vor ajunge, din nou, în fața magistraților. Pe contul său de socializare, sexy impresara chiar a distribuit o imagine în care se observă știrea legată de proces și i-a etichetat și pe cei trei copii ai ei, dar și pe Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului.

Citește și: Anamaria Prodan, secretul siluetei sale. Impresara a dezvăluit metoda neobișnuită ca să rămână slabă: „Beau doar apă 24 de ore”

Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri

Anamaria Prodan își dorește să contribuie la succesul viitorilor campioni din fotbalul românesc și pune bazele unei academii diferite față de cele existente pe plaiurile mioritice. Impresara a dezvăluit că are mari așteptări de la această academie deoarece este un proiect de suflet pentru a așteptat foarte mult timp.

Acesta e un proiect de suflet al meu. Am așteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului, că pot aduce niște programe pe care cu sfințenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea niște oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, că pot face individualizare cu niște antrenori care într-adevăr ca fotbaliști au fost de un talent uluitor, iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal și își doresc din suflet să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor”, a declarat Anamaria Prodan.