Anamaria Prodan şi Ronald Gavril nu îşi mai ascund relaţia: „A venit momentul. Îmi vine ca o mănuşă relaţia asta”

Impresara Anamaria Prodan şi boxerul Ronald Gavril şi-au oficializat relaţia, după mai multe luni în care presa a speculat pe marginea acesteia, în ciuda faptului că cei doi se afişau împreună în ipostaze pline de tandreţe.

02 feb. 2024, 14:15

Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial prin care a risipit orice fel de îndoială cu privire la relaţia sa cu pugilistul manageriat de Floyd Mayweather Jr şi nu a scăpat ocazia de a arunca o săgeată şi către fostul soţ, antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

„Multă vreme am ţinut-o pentru mine şi doar pentru noi şi pentru familia mea… a venit momentul când da, suntem împreună. Îmi vine ca o mănuşă relaţia asta şi sunt fericită că, în sfârşit, am alături de mine pe cineva de nivelul meu.

Un campion intercontinental, mondial, european, naţional. Un bărbat destoinic, un bărbat mândru”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit AS.ro.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril nu formează un cuplu numai în viața privată, ci și în cea de business. Recent, agentul de jucători a anunțat că, alături de partenerul său de viață, lansează o linie de suplimente de sală, dar și una de echipament sportiv pentru disciplinele de contact.

Citeşte şi: Radu Mazăre junior, petrecere luxoasă la împlinirea vârstei de 30 de ani. Cu ce afaceri de milioane se ocupă acum fiul fostului primar

„Am compania imobiliară în Dubai, am brandul de bijuterii, am sălile de fitness, acum scoatem pe piață, eu și Ronald, o linie de suplimente de sală, linii de echipament sportiv, pentru că pe zona asta de contact trebuie să fie ceva frumos.

Da, am găsit numele. Este The Thrill, nickname-ul lui cu care luptă, Fiorul, și fiecare pe linia lui, eu pe partea de femei. Eu am construit toată viața imagini, am construit cumva carieră și am norocul că de data asta nu mai construiesc carieră, el are și ne completăm foarte bine, pentru că eu sunt pe latura asta artistică, Rebecca (n.r. fiica ei cea mare) pictează, cumva el ne lasă să alegem pe partea de beauty, iar tot ce înseamnă supliment sportiv este partea lui, el știe”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Citeşte şi: Carmen Harra, virală pe TikTok! S-a filmat cum dansează alături de un bărbat misterios. Ce previziuni apocaliptice are pentru 2024