Carmen Harra, virală pe TikTok! S-a filmat cum dansează alături de un bărbat misterios. Ce previziuni apocaliptice are pentru 2024

Rugăciunea, credința şi speranța într-un deznodământ mai bun, ar putea fi, potrivit lui Carmen Harra, armele noastre cele mai puternice pentru ca divinitatea să ne susţină şi să ne protejeze în acest 2024 karmic. Parapsihologul are propriile arme pentru a lupta împotriva nenorocirilor care se anunţă în acest an.

02 feb. 2024, 13:42
Carmen Harra, virală pe TikTok! S-a filmat cum dansează alături de un bărbat misterios. Ce previziuni apocaliptice are pentru 2024

Carmen Harra este cunoscută publicului drept clarvăzătoare şi cântăreaţă. Deşi nu mai este atât de activă în domeniul muzical, vedeta reuşeşte să îşi surprindă în continuare fanii din mediul online cu talentul său. Este foarte activă pe TikTok, acolo unde este urmărită de aproape 10.000 de persoane. Internauţii au fost uimiţi să o vadă recent în compania unui bărbat alături de care a făcut un număr special de dans.

Videoclipurile de pe TikTok postate de Carmen Harra adună mii și chiar zeci de mii de vizualizări, semn că oamenii apreciază filmuleţele pe care le realizează clarvăzătoarea în vârstă de 68 de ani.

Pe o melodie latino, vedeta şi partenerul său au reuşit să se sincronizeze perfect. Cel mai probabil au repetat înainte de câteva ori pentru ca rezultatul să iasă aşa cum şi-au dorit.

Carmen Harra, cântăreaţă pentru Trio Expres

”Am existat în România, unde am fost o cântăreață cunoscută, dar tot în România am terminat o facultate și am lucrat în comerț exterior. Mereu am funcționat pe mai multe direcții de carieră. După ce am ajuns în America, în anii ‘80, am văzut un interes extraordinar pentru deschidere spre spiritualitate, metafizică și științele vechi și am considerat că este important ca oamenii să primească ajutor în viețile lor private. Așa că am decis să fac asta ca pe o meserie. Nu drept „prezicătoare” sau „clarvăzătoare”, așa cum nu m-am considerat niciodată, ci drept consilier psihologic. Și am reușit.

Asta nu înseamnă că am renunțat vreo secundă la muzică. Am lucrat cu producătorul legendarei trupe Rolling Stones la două albume înregistrate în America și am continuat până în 2019, când am lansat un album, la Londra, „Behind Closed Doors’. Deci sunt și cântăreață și voi rămâne mereu activă și în această carieră muzicală. Chiar dacă au trecut destui ani, vocea mea și talentul meu sunt într-o formă maximă”.

Carmen Harra, despre rețeta care o ferește de boli de ani întregi

Clarvăzătoarea are un stil de viață sănătos și a renunțat la consumul de carne de peste 25 de ani. Recent, ea a dezvăluit care este leacul minune pe care îl folosește împotriva bolilor. Carmen Harra spune că ia câțe o linguriță în fiecare dimineață.

„Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii. Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.Carmen Harra a explicat cum prepară leacul minune împotriva bolilor, învățat chiar de la Dalai Lama. Clarvăzătoarea folosește zeama de la o lămâie, 4 linguri de miere, bicarbonat de sodiu și usturoi.

„Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar, se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă. Eu aşa trăiesc şi nu am avut niciodată vreo problemă. În viaţă trebuie să previi, nu să aştepţi să ţi se întâmple”, a explicat clarvăzătoarea.

Carmen Harra, predicții cumplite pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra a făcut o serie de predicții sumbre pentru România în 2024. În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, celebra prezicătoare a spus că anul 8, cel în care se va intra curând, este unul al mișcărilor în toate sensurile și în orice zonă de interes. Harra a prezis un cutremur de magnitudine mare în România, așa că, oamenii trebuie să fie pregătiți, la fel, vor fi multe probleme și în buzunarele tuturor.

Anul 2024, deși este Justițiar, este tulbure, în viziunea prezicătoarei, care susține că vor fi foarte multe transformări în zona politicului, socialului și al economiei mondiale, se vor schimba guverne, vor cădea capete grele ale lumii, mai ales că urmează alegeri în foarte multe țări, dar cursul istoriei va fi, în esență, unul bun.

Citeste si Carmen Harra, dezvăluiri tulburătoare despre conflictul din Israel: „Toate războaiele mondiale au început sub cifra 5”

Carmen Harra avertizează populația, că 2024 va fi un an al transformărilor, dar nu doar în sensul bun. Aceasta a spus că vor exista și fenomene naturale care ne vor da peste cap și mișcări politice care ne vor bulversa.

2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească. Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.” , a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Citeşte şi

Carmen Harra, despre Anamaria Prodan şi viitorul amoros al acesteia: „Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise”

Carmen Harra, previziuni 2024: „Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului. Pericolul de război este mai mare de 95%”

Carmen Harra a vorbit recent despre situația îngrijorătoare la nivel global, mai ales după ce a început un nou război în Israel.

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a lansat recent noi previziuni pentru anul 2024, care se anunţă un an karmic ce poate aduce la lumină experiențele trecutului nostru colectiv. Soluţii pentru a atrage ajutorul divinității în aceste vremuri tulburi.

Potrivit lui Carmen Harra, anul 2024 poate debuta sub incidența unor mai multe conflicte, mai ales că avem deja în desfășurare două războaie în Ucraina şi în Israel.

Carmen Harra a prezis războiul din Israel încă din 1999! Celebra româncă a vizualizat încă din 1999 că va avea loc un război în Orientul Mijlociu. Și a spus asta invitată fiind în cadrul unei emisiuni de la New York, „Good Day”,  pe 6 ianuarie 1999.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024: „O să fie un nou lider în Rusia! O să fie un nou Papă!”

„Carmen Harra a mai fost cu noi și anul trecut! Ai făcut niște predicții care s-au adeverit! Una dintre ele legată de un nou plan care s-a întâmplat! Ai prezis problemele Președintelui Clinton (…) Ce se mai întâmplă?”, a spus și a întrebat-o atunci prezentatoarea emisiunii pe Carmen Harra.
Rugăciunea, credința şi speranța într-un deznodământ mai bun, ar putea fi, potrivit lui Carmen Harra, armele noastre cele mai puternice pentru ca divinitatea să ne susţină şi să ne protejeze în acest 2024 karmic.

În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm!

Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a spus pentru Ciao.ro Carmen Harra.