Anamaria Prodan slăbeşte şi nu se mai opreşte! Cum arată sexy-impresara în haine mulate

Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca niciodată să sibă trupul perfect și este foarte aproape de acest rezultat. Impresara slăbește mai mult pe zi ce trece și se laudă cu o siluetă de invidiat.

17 iun. 2017, 12:57

Deși are 44 de ani și trei copii, Anamaria Prodan este într-o formă din ce în ce mai bună. Vedeta poate să îmbrace haine mulate și să îi stea ca turnate, după cum arată cele mai recente imagini cu sexy-impresara.

Anamaria Prodan a recunoscut că este preocupată de felul în care arată și că merge aproape zilnic la tratamente corporale. Ei bine, se pare că tot timpul petrecut în saloane nu este de prisos, căci vedeta arată admirabil.

Citeşte şi Anamaria Prodan, în război total cu Monica Tatoiu. Scandal MONSTRU în plină STRADĂ

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.