Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul bebelușului: „Te iubesc!”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii. Iubita antrenorului este însărcinată pentru a doua oară, iar recent au aflat și sexul bebelușului. Celebrul antrenor de fotbal a făcut marele anunț pe rețețele sociale. 

06 oct. 2023, 15:23
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul bebelușului: „Te iubesc!”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul bebelușului, pe care aceasta urmează să-l aducă pe lume în doar câteva luni.

Antrenorul a anunțat pe rețelele sociale că va mai avea un băiat. Reghe a postat pe Instagram o fotografie cu un tort pe care era scris mesajul ”Fetiță sau al 4-lea băiat?”, alături de un pahar în care se vedea o bucată de tort cu albastru, semn că vor avea din nou băiat.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, după ce acesta a lipsit de la petrecerea de ziua lui Bebeto: „Uşa noastră este mereu deschisă”

„Te iubesc ❤️❤️❤️🙌🎉🎉🎉”, a scris Reghe la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată chiar de ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf, mai exact pe data de 19 septembrie 2023. Cei doi mai au împreună un băiat, Liam.

Citește și: Laurenţiu Reghecampf, anunţul zilei din Arabia Saudită: “Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți”