Anamaria Prodan, umilită la maximum de Reghecampf. „Trăieşte din 2.000 de euro pe care îi dau eu lunar!”

Laurențiu Reghecampf a rrecaţionat dur după ultimele afirmații ale fostei sale partenere, Anamaria Prodan, şi a negat vehement că el şi actuala sa iubită, Corina Caciuc, vor banii impresarei!

06 apr. 2024, 12:19
Anamaria Prodan, umilită la maximum de Reghecampf. „Trăieşte din 2.000 de euro pe care îi dau eu lunar!”
Anamaria Prodan, umilită de Reghecampf. "Trăieşte din 2.000 de euro pe care îi dau eu lunar!"

Anamaria Prodan, umilită de Reghecampf. Week-end-ul trecut, antrenorul saudiților de la Al Tai a trăit un moment de fericire după ce i s-a născut al patrulea fiu. Partenera sa, Corina Caciuc, a adus pe lume un băiețel, numit Landon Abram.

Citeşte şi: Primele imagini cu bebelușul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Ce nume poartă al patrulea copil al antrenorului

Cu toate acestea, bucuria lui Laurențiu Reghecampf a fost umbrită de acuzațiile aduse de Anamaria Prodan, cu care a fost căsătorit și cu care are o istorie zbuciumată. Impresara l-a acuzat de îngroparea ei în procese și i-a atribuit cereri de despăgubiri exorbitante, afirmând că acesta ar fi solicitat chiar prin instanță să nu mai folosească numele său.

În replică, Laurenţiu Reghecampf a respins vehement aceste acuzații. „Nu mă interesează un dialog cu ea prin intermediul presei, nu răspund ca să justific ceva, nici nu am cui, doar că sunt foarte multe lucruri neadevărate și jigniri, nu am să cobor la nivelul ăsta din respect pentru Bebe! Dar pot, totuși, să-i transmit acum să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic. Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra…  Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă. Nu m-a interesat decât să divorțez, nu am cerut așa ceva! Și sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, târâtă prin tribunale de Reghecampf. Ce a cerut antrenorul: „Speră amândoi că iau ceva bani de la noi!”

Antrenmorul a continuat să explice că nu doar că nu i-a cerut bani, dar îi acordă lunar o sumă considerabilă de 2.000 de euro, o cifră care contrazice afirmațiile Prodan.

„Eu mă bucur pentru ea că este sus, să fie și să-i dea Dumnezeu sănătate, dar nu văd și nu înțeleg de ce ea discută mereu de mine! Ce e sus pentru ea nu este și pentru restul lumii, eu am alte targeturi în viața. Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2.000 de euro pe care-i primește lunar de la mine. Nu văd rostul, dar poate așa mai bifează și ea niște apariții. Eu sunt bine sănătos, nu duc lipsă de nimic, mai ales de oferte!”, a adăugat antrenorul celor de la Al Tai.