Primele imagini cu bebelușul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Ce nume poartă al patrulea copil al antrenorului

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară, acum câteva zile, când Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel.

06 apr. 2024, 09:46
Primele imagini cu bebelușul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Ce nume poartă al patrulea copil al antrenorului
Prima imagine cu cel de-al patrulea copil al lui Laurențiu Reghecampf

Primele imagini cu mezinul familiei Reghecamp – Caciuc. Laurențiu Reghecamp a devenit tată pentru a patra oară, partenera lui aducând pe lume al doilea copil al cuplului. Micuțul va purta numele Landon Abram.

Cei doi au ochi doar pentru micuțul nou-născut, de altfel, ei s-au fotografiat cu copiii lor, la scurt timp după ce Corina a fost externată din spital.

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi – eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, târâtă prin tribunale de Reghecampf. Ce a cerut antrenorul: „Speră amândoi că iau ceva bani de la noi!”

Câți copii are Laurențiu Reghecampf

Antrenorul de la Al Taee (Arabia Saudită) mai are trei copii. Reghecampf are cu prima soție, Maria Pfeiffer, un băiat, pe Luca. Cu Anamaria Prodan are un băiat, pe Bebeto, iar cu Corina Caciuc are doi băieți, pe Liam, în vârstă de aproape doi ani, și Landom Abram, care a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile.

Puțină lume știe, însă, că antrenorul a avut și o fetiță, pe vremea când era căsătorit cu prima lui soție. Cei doi au avut o fetiță pe nume Analisa, iar după ce a împlinit vârsta de un an i-a fost descoperită o malformație la inimă.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Micuța a fost operată la Cluj, dar a murit la scurt timp după intervenția chirurgicală, din cauza unei pneumonii care i-a agravat problemele de sănătate.

„A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Analisa a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea Tetralogia Fallot, inima nu se formase exact, camerele de la inimi, și ne-am dat seama pe la șase luni, obosea când mânca și ne-am dat seama că are o problemă. I se învinețeau buzițele și ne-am dus la un control, atunci ni s-a zis că există o problemă și trebuie să se ajungă la operație.

Am făcut operație la Cluj, la un profesor foarte mare, operația a reușit, dar la fiecare operație de copil, așa am înțeles, trebuia să lase copilul deschis 24 de ore ca să vadă dacă mai sunt complicații. Din păcate, a făcut o pneumonie și nu a reușit operația. A fost o perioadă grea, am avut norocul și șansa, eu eram atunci la Steaua jucător, jucam și în cupele europene, mi s-a întâmplat această tragedie chiar înainte de un meci, jucam aici, la Craiova. După care trebuia să mergem în Grecia, jucam cu Panathinaikos dacă nu mă înșel.

Vă dați seama că pentru mine a fost mai ușor să trec, fiind cu colegii, plecat cu fotbal. Mai greu a fost pentru fosta mea soție care a trebuit să treacă singură prin această perioadă. Nu este un moment ușor când pierzi un copil, este cel mai tragic”, povestea Laurențiu Reghecampf în urmă cu câțiva ani.