Anamaria Prodan, un nou atac dur la adresa lui Cornel Dinu. „Toţi râd de el! Nu îl mai bagă nimeni în seamă!”

Anamaria Prodan l-a atacat din nou pe Cornel Dinu și nu a ezitat să-l taxeze pe fostul selecționer al echipei naționale a României.

23 sept. 2020, 09:53
Anamaria Prodan, un nou atac dur la adresa lui Cornel Dinu. „Toţi râd de el! Nu îl mai bagă nimeni în seamă!”

Anamaria Prodan susține că fosta mare glorie a luiDinamo a fost creația Silviei, cea care i-a fost soție ani buni. Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit la ProSport LIVE că oamenii din fotbalul românesc râd de fostul selecționer al echipei naționale a României.

Anamaria Prodan s-a împăcat cu fraţii Becali. „L-am şi pupat acum o lună!”

„Cornel Dinu a fost un bărbat bine în tinerețe. Este creația Silviei. Femeia de lângă acel bărbat îl reprezintă. Cum este femeia, este și bărbatul. Să nu țipe Dinu. El era un diamant neșlefuit, iar Silvia l-a șlefuit. Acum se vede că nu mai este ea pentru că altfel nu ajungea așa. A îmbătrânit urât, și-a pierdut strălucirea și munca depusă până acum. Se spune că ești mai înțelept și mai așezat atunci când îmbătrâneși, dar la el e inves. A luat-o pe partea cealaltă. Eu cred că nu îl mai bagă nimeni în seamă, că au trecut anii. Crezi că mai contează că te critică Dinu? Nu mai contează”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluiri intime: „Eram divorţată şi nu ştia nimeni, nici mama!”

„Toată lumea râde de Dinu. Nu vorbim de Cornel Dinu să îi facem praf inteligența, dar noi vorbim de caracter și de ceea ce scoți pe gură. Toți înjurăm, mai facem o glumă, dar să vorbești despre oamenii alături de care ai copilărit… Eu am o regulă pe care nu am încălcat-o niciodată. De prietenii mei nu are nimeni voie să vorbească atât timp cât sunt eu la masă. Dacă nu încetezi, te bat. Iese cu scandal la mine dacă se vorbește de prietenii mei atât timp cât sunt eu la masă”, a mai spus Anamaria Prodan.