Anamaria Prodan, vedetă în presa internaţională. Imaginea-şoc cu care a reuşit să-i uimească pe străini FOTO

Anamaria Prodan, una dintre cele mai incendiare apariții feminine de la noi, a ajuns vedetă şi în tabloidele internaționale, ce o prezintă drept cea mai sexy impresară de fotbaliști din lume.

27 ian. 2020, 12:22
Anamaria Prodan, vedetă în presa internaţională. Imaginea-şoc cu care a reuşit să-i uimească pe străini FOTO

Anamaria Prodan a făcut furori pe internet cu una dintre cele mai recente postări pe Instagram, atunci când s-a afișat semi-nud, cu bustul la vedere și îmbrăcată într-un outfit ce îți taie respirația. Are 47 de ani, dar poți să juri că nu are mai mult de 20 și le face concurență serioasă puștoaicelor.

Anamaria Prodan s-a dat de gol! Imaginea care spune totul despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf FOTO

Anamaria Prodan a apărut într-un articol în publicația tabloidă Daily Star, acolo unde jurnaliștii englezi au prezentat-o drept cea mai sexy impresară de fotbaliști din lume. Nu e de mirare că atenția tuturor este concentrată asupra Anamariei Prodan, pentru că vedeta arată absolut demențial și are cu ce se mândri. Fotografia a fost postată la 12 ani de la prima apariție a sexy impresarei în celebra revistă Playboy și a strâns sute de mii de like-uri din partea internauților.

Anamaria Prodan, apariţie şocantă pe stradă. A purtat o coroană pe cap şi o ţinută de aproape 300.000 de euro FOTO

Anamaria Prodan va apărea, din nou, pe sticlă, iar telespectatorii vor putea urmări pas cu pas cum decurge o zi din viața impresarei. Emisiunea nouă a familiei Prodan – Reghecampf se va intitula „Prodanca şi Reghe – Preţul succesului” şi va fi difuzată, în curând, pe Antena Stars.

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra. Cum s-a terminat totul