Cum a scăpat Roxana Nemeș de 15 kilograme și cum se menține. Secretul siluetei de vis

Roxana Nemeș a slăbit 15 kilograme. Are o siluetă invidiată de mulți la cei 34 de ani ai săi, iar artista a explicat ce alimentație are zilnic.

06 iun. 2023, 16:26
Cum a scăpat Roxana Nemeș de 15 kilograme și cum se menține. Secretul siluetei de vis

Roxana Nemeș spune că, atunci când ținea dietă, evita cartofii, pastele și pizza.

„Nu prea am timp să mănânc, asta este problema. Nu problema, căci este o chestie bună. Nu prea am timp și mănânc foarte mult în mașină și pe unde apuc, când apuc, sincer îți spun. Chiar nu am renunțat la ceva, din contră. De 9 ani, de când am slăbit, mănânc toate prostiile. Din păcate, de multe ori, doar prostii, nu recomand, sunt sinceră. Când țineam dietă nu îmi permiteam să mănânc cartofi, paste, pizza, iar acum mănânc, dar foarte puțin.

Mănânc o banană când plec de acasă sau un croissant când ajung la o benzinărie. Ulterior, nu mănânc toată ziua, am băut cafea, nu am timp, nu îmi stă gândul la mâncare. Când apuc să mănânc, nu mai intră mult. Ai văzut că atunci când mănânci mai mult îți tot vine să mănânci? Când nu mănânci, trebuie să mănânci pentru că îți zice stomacul. Nu îmi mai stă capul la mâncare. Mănânc că trebuie să mănânc, când mănânc”, a declarat Roxana pentru Ego.

Citește și Cu ce se ocupă fosta prezentatoare de știri de când a ales să plece de la ProTV. Bianca Ioniță e în culmea fericirii: „Bine că m-am prins la timp”

Acum, Roxana Nemeș a spus că s-a săturat de diete și că a decis că cel mai în regulă e să mănânce de toate, dar într-o cantitate mai mică.

„Mi-am învățat organismul, cred că asta contează cel mai mult. Este mult mai greu să te menții. Am slăbit frumos, în sensul că nu am mai făcut diete. Eram plinuță și am zis: «Stop diete! Nu mai suport, nu mai vreau, sunt frustrată, mă enervează, nu o să pot să fac toată viața diete!». M-am enervat cumva pe tema aceasta și am zis că este OK să mănânc de toate, dar să mănânc puțin.

Având treabă tot timpul, alergând mereu, nu îmi mai stă capul la mâncare. Îmi fac o poftă dacă o am, dar nu prea mai am pofte. Îmi doresc să evoluez, să fac alte lucruri. OK, îmi fac, repet, poftele în weekend, dar și în timpul săptămânii mănânc și nu stau să mă uit la ce oră. După părerea mea, la organismul meu a mers să mănânc puțin. Atunci, ți se micșorează natural stomacul”, a mai adăugat vedeta.

Citește și Andreea Bălan a dezvăluit rețeta succesului. În ce mod face artista bani atunci când nu cântă: „Nu este o glumă”