Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt îngropați în datorii! Falimentul ar putea fi la o aruncătură de băț

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au încercat să o apuce pe drumurl antreprenoriatului, însă lucrurile nu au ieșit chiar așa cum și-au imaginat. Cei doi au reușit să se îngroape în datorii, iar firmele acestora ar putea intra în falimet în orice clipă.

06 iun. 2023, 15:12
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt îngropați în datorii! Falimentul ar putea fi la o aruncătură de băț
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt îngropați în datorii! Falimentul ar putea fi la o aruncătură de băț

Gabriela Cristea formează, alături de Tavi Clonda, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au reușit să pună bazele unei familii solide, unite și extrem de frumoase. Aceștia își susțin copiii la fiecare pas și sunt cu adevărat suflete pereche. Pentru că sunt atât de compatibili, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să își deschidă și o afacere împreună.

Citește și: Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus despre soția lui, Gabriela Cristea, că a apărut beată în direct: „Vor plăti în fața instanței!”

Cei doi au două firme active pe piață, însă se pare că lucrurile nu merg așa cum au sperat. Conform rapoartelor oficiale, cele firmele se confruntă un un dezechilibru financiare destul de mare, cel puțin la nivelul anului 2022. Împreună au acumulat datorii de 20.000 de euro. Cele două entități juridice par să fie adevărați paraziți la buzunarele celor doi soți.

Cu ce se ocupă firmele lui Tavi Clonda și ale Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea este deținătoarea unei firme încă din luna octombrie a anului 2022. Vedeta de la Antena Stars are o firmă în industria „Comerț cu ridicata și amănuntul; Repararea autovehiculelor și motocicletelor”, codul CAEN fiind 4791. Conform site-urilor de specialitate, firma acesteia are ca obiect de activitatea „comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”.

Concret, moderatoarea TV are o firmă prin care vinde articole vestimentare. Rochiile și cămășile pe care această le oferă spre vânzare au un preț care se ridică la câteva sute de lei pe bucată.

Datele prezentate pe site-urile de specialitate, unde sunt făcute publice profiturile, pierderile și datoriile afacerilor, arată căfirma Gabrielei Cristea a înregistrat, o cifră de afaceri de 1.429 de lei. De altfel, profitul net este pe minus, cu 21.839 de lei. Firma este activă pe piață de șapte luni.

Nici firma condusă de Tavi Clonda nu pare că înregistrează un profit semnificativ, conform raportului publicat.  În anul 2022, artistul a înregistrat o cifră de afaceri de 5.000 de lei. De altfel, potrivit raportului, a acumulat datorii de 43.924 de lei. Însumate, datoriile celor doi s-ar ridica la suma de 96.228 de lei (adică în jur de 19,378 de euro, la cursul BNR actual).

Citește și: Tavi Clonda, gest de maidan în fața fanilor săi. „Sunt și eu om, eram nervos”