Anamaria Prodan vrea să dea lovitura într-un alt sport. „Am făcut istorie în fotbal, voi face şi în box”

Anamaria Prodan, cunoscută ca agent FIFA și pentru diversele sale afaceri în fotbal, își extinde acum domeniul de activitate către box. Vedeta a pus bazele unei noi firme care va organiza gale de box, iar ea va îndeplini rolul de promotor. Partener în această afacere îi este chiar noul iubit, Ronald Gavril.

02 apr. 2024, 11:16
Anamaria Prodan vrea să dea lovitura într-un alt sport. „Am făcut istorie în fotbal, voi face şi în box”
Anamaria Prodan vrea să dea lovitura într-un alt sport. "Am făcut istorie în fotbal, voi face şi în box"

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura într-un alt sport. Impresara a subliniat determinarea sa de a face istorie și în box, după cariera din fotbal. Vedeta și Ronald Gavril intenționează să aducă boxul profesionist la un nivel de excelență în România și să organizeze cele mai frumoase gale de box văzute vreodată în țară. Anamaria Prodan a menționat că vor colabora cu cei mai talentați boxeri, urmărind traseul de succes pe care l-a avut Ronald Gavril în America.

„Dacă am făcut istorie în fotbal, voi face și în box. Alături de Ronald, vom pune boxul profesionist la nivel de cinste. Alături de mine sunt prieteni dragi cu care vom colabora și cu siguranță vom aduce în fața dumneavoastră cele mai frumoase gale de box care au existat vreodată în România. Cei mai talentați boxeri vor merge pe drumul pe care Ronald Gavril a plecat acum mulți ani și a făcut istorie. A luat calea Americii în jocul profesionist”, a spus Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Pe lângă activitatea ei ca agent FIFA, Anamaria Prodan deține deja o academie de fotbal, o echipă de minifotbal și o echipă de old-boys. Această nouă inițiativă în domeniul boxului marchează o extindere semnificativă a portofoliului său de afaceri și confirmă spiritul său antreprenorial.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pe Instagram după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un copil lui Reghecampf. „Ca o regină!”

Recent, Anamaria Prodan (51 de ani) a fost cerută în căsătorie de Ronald „The Thrill” Gavril (37 de ani). Sportivul a ales un cadru romantic pentru acest moment. Cererea în căsătorie a fost făcută în incinta hotelului Wynn Las Vegas, un stabiliment superb de cinci stele din Statele Unite ale Americii. De altfel, atât Anamaria Prodan, cât Ronald Gavril locuiesc de ani buni în Las Vegas.