Anamaria Prodan vrea să-i facă un muzeu mamei sale: „Vreau să fie ceva frumos”

Anamaria Prodan vrea să-i facă un muzeu mamei sale. În urmă cu câteva zile, impresara a fost la mormântul Ionelei Prodan, unde ar fi purtat câteva discuții cu primarul orașului în legătură cu aducerea unui omagiu. De asemenea, aduce în discuție și un „festival, despre care se mai poate aduce vorba doar la anul”.

26 oct. 2023, 15:02
Anamaria Prodan vrea să-i facă un muzeu mamei sale: „Vreau să fie ceva frumos”
Anamaria Prodan vrea să-i facă un muzeu mamei sale

Anamaria Prodan vrea să-i facă un muzeu mamei sale. Pentru acest lucru este nevoie ca impresara să colecteze absolut toate lucrurile Ionelei Prodan, pentru a putea fi admirate de toată lumea care a îndrăgit-o.

Anamaria Prodan vrea să-i facă un muzeu mamei sale

Despre un festival al mamei mele, cred că de la anul putem vorbi să îl facem. Vreau să fie ceva frumos în memoria mamei mele, Ionela Prodan. Primarul din Dăbuleni vrea să facă și un muzeu Ionela Prodan. Și trebuie să merg să stăm de vorbă și să văd ce au ei nevoie din toate lucrurile mamei mele…”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Viva.ro.

Omagiile pentru mama sa nu se opresc aici. Femeia de afaceri a scos și o carte în amintirea ei, iar potrivit gândurilor așternute pe paginile ei, familia ce îi vizitează cimitirul nu plânge, dar sărbătorește.

Crezul familiei Prodan sugerează că „Nimeni din familia noastră nu plânge! Mama m-a învățat că trebuie să fim pregătiți”, fiind un act de nedemnitate dacă un membru al familiei lasă scursă o lacrimă. „Într-un anume moment să știm să trecem demni în cealaltă lume”, a mai spus Anamaria Prodan, în cartea sa.

Citește și: Anamaria Prodan, după ce a apărut pe Burj Khalifa, a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf: „Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!”

Anamaria Prodan, atac nemilos după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Anamaria Prodan a reacționat fără milă după prăbuşirea totală a lui Irinel Columbeanu, care a ajuns sărac şi într-un azil de bătrâni pe care nu își mai permite să îl plătească. Impresara a vorbit despre situaţia în care a ajuns Irinel Columbeanu.

Cei doi se ştiu de foarte mulţi ani, iar vestea că acesta a ajuns să stea într-un azil de bătrâni nu a lăsat-o indiferentă pe impresară. Ea e de părere că Irinel Columbeanu trebuia să îşi chibzuiască mai bine averea pentru a nu ajunge în această situaţie dramatică.

Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea.

Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a spus Anamaria Prodan.