Anamaria Prodan, mâna dreaptă a lui Gigi Becali. Se ocupă de TRANSFERURI la STEAUA

Gigi Becali nu l-a convins pe Andrei Ivan să semneze cu Steaua, deşi s-a înţeles pentru transfer cu Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova.

28 ian. 2016, 17:43
Anamaria Prodan, mâna dreaptă a lui Gigi Becali. Se ocupă de TRANSFERURI la STEAUA

Gigi Becali a batut palma cu Mihai Rotaru pentru un transfer al lui Andrei Ivan, insa fotbalistul ezita in continuare sa semneze. Cele 2 milioane de euro oferite de Gigi Becali l-au facut pe Mihai Rotaru sa-i transmita lui Andrei Ivan ca ar fi mai bine sa plece, dar incercarile acestora nu s-au soldat cu rezultatul asteptat.

CITEŞTE ŞI Lovitură DE TEATRU. Andrei Ivan REFUZĂ se semneze cu STEAUA

Andrei Ivan a declinat ofertele facute pana acum de Gigi Becali, tanarul de 19 ani al Craiovei asteptand si oferte din strainatate, mai ales dupa ce Espanyol si FC Barcelona s-ar fi interesat de serviciile sale.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali a dat TUNUL IERNII. Andrei Ivan va semna pe 5 ANI cu Steaua

Gigi Becali a discutat in ultimele zile in repetate randuri cu Sorin Paraschiv, impresarul lui Andrei Ivan, dar si cu Anamaria Prodan, sotia antrenorului Stelei, depsre situatia atacantului. Sport.ro anunta ca Anamaria Prodan a fost mandatata sa mearga in Turcia pentru a-l convinge pe Andrei Ivan sa semneze. Sotia lui Laurentiu Reghecampf se va deplasa in Antalya pentru o noua discutie cu atacantul.