Gigi Becali a dat TUNUL IERNII. Andrei Ivan va semna pe 5 ANI cu Steaua

Gigi Becali este aproape de mutarea iernii în fotbalul românesc. Latifundiarul a ajuns la o înţelegere cu Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, pentru transferul lui Anderi Ivan la Steaua.

26 ian. 2016, 15:59
Gigi Becali a dat TUNUL IERNII. Andrei Ivan va semna pe 5 ANI cu Steaua

Gigi Becali a reuşit să obţină semnătura atacantului dorit insistent şi de Costel Gâlcă la Espanyol.

CITEŞTE ŞI Imagini de colecţie. PETRECERE cu Gigi Becali, Hagi şi Botezatu în 1988 VIDEO

„O să vedeţi diseară cea mai mare surpriză pe care v-am pregătit-o. Nu pot să vă zic eu nimic acum, o să vedeţi diseară sau mâine”, a spus Gigi Becali pentru GSP.

„Ne-am inteles, gata. Am inteles ca a vorbit si cu taica-su. Eu cred ca ne-am inteles si la salariu. Cred ca totul se semneaza acum. Am negociat cu Mihai Rotaru, am batut palma. Platim 2 milioane de euro pentru transfer, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer, sau 700.000 de euro”, precizat Gigi Becali la Sport.ro.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, CRIZĂ DE NERVI în direct la TV. Ce l-a scos din MINŢI

Sursele GSP susţin că Gigi Becali, Anamaria Prodan şi Mihai Rotaru, au stat la discuţii la reşedinta patronului din centrul Bucureştiului pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte transferul lui Andrei Ivan. Atacantul urmează să semneze pe 5 ani, urmînd să se alăture în cel mai scurt timp în cantonamentul Stelei din Turcia.