Anamaria și Tudor s-au certat după proba de la Power Couple România: „Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă”

Power Couple România, 21 februarie. Anamaria Ionescu și Tudor au trecut prin momente extrem de dificile la finalul probei de cuplu. S-a lăsat cu reproșuri!

21 feb. 2024, 21:29
Anamaria și Tudor s-au certat după proba de la Power Couple România: „Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă”
S-a lăsat cu reproșuri la Power Couple România

După ce în ediția trecută de la Power Couple testul atenției a fost picat de toți concurenții, cuplul care a rămas cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

În ediția din această seară, proba de cuplu a creat panică în rândul concurenților. De la înălțime, cocoțați pe niște stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții sunt nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele partenerului.

Citește și: Roxana Blenche și Cătălin, primul cuplu propus la eliminare în cea de-a treia etapă de la Power Couple România: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor!”

Aflați la înălțime, Tudor și Anamaria au pornit testul fără picătură de entuziasm, dar determinați să ducă proba la capăt, având în vedere că pe cele anterioare le-au pierdut.

„Regulile le știți dragii mei, 30 de defecte în spatele fiecăruia. Am nevoie de 5 de la fiecare!”, a spus Dani Oțil înainte de începerea probei de cuplu din cea de a treia etapă de la Power Couple.

Prima întrebare a fost: „Ce crezi că speră Ana să-i reproșezi la o discuție mai aprinsă?”. Tudor a început să se învârtă pe bățul pe care stătea, dar pe care nu s-a simțit foarte confortabil. Soția lui a încercat să-l încurajeze, amintindu-i totuți că timpul este scurt.

„Era o teamă, nu știai ce se întâmplă dacă te lași pe spate, dacă te lași într-o parte. Învărtitul acela nu e cea mai ușoară chestie, adică… na… balerina pe băț!”, a povestit Tudor la testimonial.

Când a venit din nou rândul Anei, Dani a întrebat-o: „La o discuție aprinsă, Tudor crede că tu i-ai putea reproșa că este prea ….?”.

Ana a răspuns: „nesociabil”, a luat suportul și s-a aplecat spre Tudor, care nu a reușit să se sincronizeze, lucru care le-a îngreunat sarcina. Bărbatul a aruncat suportul, considerând că răspunsul este incirect. Următoarea variantă a Aneu a fost „nervos”, iar soțul ei a confirmat.

După ce au reușit să strângă 6 puncte, pentru că timpu trecea, iar Tudor nu reușea să nimerească defectele soției, aceasta a strigat la el: „Tudor, cum sunt eu în puii mei? Cum sunt?”, a spus ea, vizibil nervoasă.

În acel moment, soțul ei a luat un suport pe care scria „agresivă”, lucru care a făcut-o pe Ana să-și pună mâinile în cap, lovindu-se în semn de contrazicere.

Citește și: Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”

După cele 30 de minute, proba a ajuns la final, însă Ioneștii au fost la distanță de un punct să închidă proba cu succes.

Ana, dezamăgită, a răbufnit și a încpeut să plângă în hohote: „Care puii mei era răspunsul? Ce erai? Ce ești? Nu ești băgăcios măi! În puii mei! Când ești tu băgăcios? Când?! Nu ești deloc băgăcios, Tudore!” , a strigat Ana.

După ce au ajuns cu picioarele pe pământ, soția lui Tudor s-a mai calmat, dar a ținut să-l tragă pe acesta la răspundere.

„Cum ești băgăcios Tudor? Nu ești băgăcios deloc. Uite cum ești! Ăsta ești!”, l-a întrebat Ana, de această dată calmă.

Solistul a luat-o în brațe, iar ea a început să plângă din nou.

„Sunt convins că era o probă pe care putea să o câștigăm. Dacă alegeam descrierea corectă și nu mă încurcam la mizeria aia de băgăcios, măcar făceam proba. Făceam 10 din 10”, a spus Tudor la testimonial.

„Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă așa de felul meu și când am plecat de acasă eu am zis că nu o să plâng la televizor să mă fac de râs (…), dar trăiesc atât de mult tot, încât nu pot altcumva”, a continuat Ana.