Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”

Lizi și Cosmin Natanticu au făcut dezvăluiri complet neașteptate la proba băieților de la Power Couple România. Cum a reacționat ea atunci când actorul a cerut-o de soție.

20 feb. 2024, 23:46
Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”
Lizi și Cosmin Natanticu au făcut dezvăluiri uluitoare la Power Couple România

Lizi și Cosmin Natanticu au făcut dezvăluiri incredibile la proba băieților de la Power Couple România. Cei doi au fost foarte încrezători în propriile forțe pentru proba „Fericirea are chipul tu”, iar Lizi a încercat să-l încurajeze încă dinainte ca partenerul ei să înceapă.

Primele întrebări au primit răspunsuri corecte din partea actorului, care se concentra mai mult la cuburi, dar care reușea totuși să audă și ce întreabă Lizi. Însă, al nouălea răspuns pe care Cosmin Natanticu l-a dat a fost unul complet neașteptat.

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu, stresat de întrebările soției la Power Couple România: „Nu pot să fac așa. S-o facă Dani Oțil cu Gabriela!”

„Când eu am cerut-o pe Lizi într-un mod inedit, și în loc de un răspuns: da sau nu, am primit un pumn în gură”, a povestit Cosmin la testimonial.

„Dau bine cu pumnul, am făcut judocan”, a spus Lizi râzând.

După ce a răspuns bine la o parte dintre întrebări, Natanticu și-a ieșit din minți: „Când te enervez eu cel mai tare…. când sforăi?”, întreba nedumerit actorul.

Cosmin a reușit să răspundă corect la primele 14 întrebări, iar cea de-a 15-a a fost cea pe care a dorit să o evite – „Ce fel de muzică, mai puțin obișnuită, am făcut?”.

Pentru că se enerva din cauza cuburilor, nu s-a mai putut concentra nici la a 16-a întrebare, alegând din nou să treacă peste.

„Nu mai găsesc!”, a strigat Natanticu, speriându-i pe Dani și pe Lizi.

„Mă încurcă foarte tare pentru că întruna: taca taca taca taca taca taca. De aceea noi când avem de făcut lucruri acasă, trebuie să fim lăsați în pace. Eu dacă e să bat un cui, să înșurubez ceva, să schimb un bec, vine și îmi vorbește, nu îmi iese, pentru că vreau să fiu atent și la ea”, a povestit Cosmin Natanticu la testimonial.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri picante la Power Couple România: „Erai sexy rău!”. Cum s-au descurcat la proba „Fericirea are chipul tău”

La un moment dat, Natanticu a realizat că fețele cuburilor erau atât reprezentative lui Lizi, cât și a celorlalte concurente, având un șoc și fiind nevoit să o ia de la capăt. Nervos, actorul și-a ieșit din pepeni și a lovit unul dintre cuburi cu piciorul.

După ce timpul a expirat, Lizi și Cosmin Natanticu s-au resemnat cu haosul pe care el l-a făcut și s-au amuzat copios, mai ales pentru că au pierdut doar 400 de euro.

„Yayyy, iar am pierdut!”, a strigat Cosmin sărind în sus și ținând-o pe Lizi în brațe.