Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”

Lizi și Cosmin Natanticu au făcut dezvăluiri complet neașteptate la proba băieților de la Power Couple România. Cum a reacționat ea atunci când actorul a cerut-o de soție.
Alina Costache
20 feb. 2024, 23:46
Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”
Lizi și Cosmin Natanticu au făcut dezvăluiri uluitoare la Power Couple România

Lizi și Cosmin Natanticu au făcut dezvăluiri incredibile la proba băieților de la Power Couple România. Cei doi au fost foarte încrezători în propriile forțe pentru proba „Fericirea are chipul tu”, iar Lizi a încercat să-l încurajeze încă dinainte ca partenerul ei să înceapă.

Primele întrebări au primit răspunsuri corecte din partea actorului, care se concentra mai mult la cuburi, dar care reușea totuși să audă și ce întreabă Lizi. Însă, al nouălea răspuns pe care Cosmin Natanticu l-a dat a fost unul complet neașteptat.

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu, stresat de întrebările soției la Power Couple România: „Nu pot să fac așa. S-o facă Dani Oțil cu Gabriela!”

„Când eu am cerut-o pe Lizi într-un mod inedit, și în loc de un răspuns: da sau nu, am primit un pumn în gură”, a povestit Cosmin la testimonial.

„Dau bine cu pumnul, am făcut judocan”, a spus Lizi râzând.

După ce a răspuns bine la o parte dintre întrebări, Natanticu și-a ieșit din minți: „Când te enervez eu cel mai tare…. când sforăi?”, întreba nedumerit actorul.

Cosmin a reușit să răspundă corect la primele 14 întrebări, iar cea de-a 15-a a fost cea pe care a dorit să o evite – „Ce fel de muzică, mai puțin obișnuită, am făcut?”.

Pentru că se enerva din cauza cuburilor, nu s-a mai putut concentra nici la a 16-a întrebare, alegând din nou să treacă peste.

„Nu mai găsesc!”, a strigat Natanticu, speriându-i pe Dani și pe Lizi.

„Mă încurcă foarte tare pentru că întruna: taca taca taca taca taca taca. De aceea noi când avem de făcut lucruri acasă, trebuie să fim lăsați în pace. Eu dacă e să bat un cui, să înșurubez ceva, să schimb un bec, vine și îmi vorbește, nu îmi iese, pentru că vreau să fiu atent și la ea”, a povestit Cosmin Natanticu la testimonial.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri picante la Power Couple România: „Erai sexy rău!”. Cum s-au descurcat la proba „Fericirea are chipul tău”

La un moment dat, Natanticu a realizat că fețele cuburilor erau atât reprezentative lui Lizi, cât și a celorlalte concurente, având un șoc și fiind nevoit să o ia de la capăt. Nervos, actorul și-a ieșit din pepeni și a lovit unul dintre cuburi cu piciorul.

După ce timpul a expirat, Lizi și Cosmin Natanticu s-au resemnat cu haosul pe care el l-a făcut și s-au amuzat copios, mai ales pentru că au pierdut doar 400 de euro.

„Yayyy, iar am pierdut!”, a strigat Cosmin sărind în sus și ținând-o pe Lizi în brațe.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!