Roxana Blenche și Cătălin, primul cuplu propus la eliminare în cea de-a treia etapă de la Power Couple România: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor!”

Ajunși înapoi în vila din Malta, după proba băieților, Dani i-a așteptat pe concurenții de la Power Couple România pentru a anunța care este prima echipă propusă spre eliminare.

21 feb. 2024, 00:41
Roxana Blenche și Cătălin, primul cuplu propus la eliminare în cea de-a treia etapă de la Power Couple România: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor!”
Roxana Blenche și Cătălin riscă eliminarea de la Power Couple România

Potrivit clasamentului și implicit, a investițiilor făcute de partenere, cuplul care a rămas cu cea mai mică sumă de bani la Power Couple România este cel format din Roxana Blenche și Cătălin. Potrivit regulamentului, cei doi sunt primii propuși spre eliminare pentru că nu au reușit să se claseze pe primele locuri ale probei „Fericirea are chipul tău”, din ediția din 20 februarie, pierzând o sumă importantă de bani.

„Cei care după probele individuale, proba fetelor și proba băieților, au cei mai puțini bani în pușculiță, sunt cei care intră propuși la eliminare”, le-a spus Dani Oțil.

Citește și: Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”

„Ne-am decis să fim consecvenți și, nu știu dacă ai văzut, în primul ciclu am avut locul 8, după care locul 7, acum locul 6, încet, încet” a spus Radu Siffredi amuzat, ținând cont că s-ar putea ca mâine să fie pe ultimul loc dacă nu vor câștiga.

„În cazul în care toată lumea ar fi câștigat proba, noi am fi fost pe ultimul loc ca investiție”, a adăugat Lizi, soția lui Cosmin Natanticu.

„Dar, dacă cumva Oana și Radu câștigă din nou și Roxi, Cătă pierd cumva proba, o să intre Roxi, Cătă cu Ana și cu Tudor”, a realizat Emi de la Noaptea Târziu.

Anamaria Ionescu și Tudor de la Fly Project au povestit că sunt foarte motivai să câștige, dar că nu și-ardori să le facă rău celorlalte cupluri.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri picante la Power Couple România: „Erai sexy rău!”. Cum s-au descurcat la proba „Fericirea are chipul tău”

După ce Dani Oțil a părăsit vila Power Couple din Malta, concurenți au încercat să-și dea seama ce se va întâmpla la proba de cuplu.

Roxana Blenche și Cătălin sunt motivați să câștige: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor, mâine rupem pe genunchi, mâine scoate tot din noi și uită-te la mine acum, mai ales dacă e probă fizică”, i-a spus Roxana soțului ei.

Cătălin spune că el și Roxana nu joacă cu arme albe și că vor face tot ce le stă în putință pentru a nu rămâne în continuare pe ultimul loc.