Anaser Duduianu, reţinut în Anglia după ce a provocat un scandal monstru. A intrat cu maşina într-un restaurant

Anaser Duduianu, unul dintre fraţii lui Emi Pian, a provocat un scandal monstru în Anglia, din cauza unui lăutar. Bărbatul a fost reţinut de poliţia londoneză, după ce a intrat cu maşina într-un restaurant.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 07:45
Anaser Duduianu, reţinut în Anglia după ce a provocat un scandal monstru. A intrat cu maşina într-un restaurant

Altercația dintre Anaser Duduianu și câțiva interlopi din Craiova a fost provocată chiar de membrul clanului Duduianu. După ce s-a încăierat cu membrii unui grup rival din cauza unui lăutar, Anaser Duduianu a intrat cu mașina în restaurant, drept răzbunare că ar fi fost călcat în picioare de interlopii din Craiova.

Anaser a vrut să-i cânte un lăutar care a fost adus la restaurant de alt grup. De aici a pornit tot scandalul. Oamenii s-au supărat și l-au încolțit pe Anaser. După ce a fost bătut, a vrut să se răzbune și a intrat cu mașina în restaurant, a declarat un martor al evenimentului pentru Cancan.ro.

La scurt timp după incident, interlopul a fost reţinut de oamenii legii. Acesta era dat în urmărire internaţională de două luni, pe numele lui fiind emis şi un mandat de arestare european. Interlopul s-ar afla în prezent într-un spital din Birmingham, după încăierarea de la restaurant.

Citeşte şi: Preotul care a oficiat înmormântarea lui Emi Pian rupe tăcerea despre scandalul momentului, legat de Poliţia Română şi Duduieni

Graţian şi Ciprian Duduianu cer judecătorilor să fie eliberaţi

Acuzați de tentativă de omor, Grațian și Ciprian Duduianu vor să demonstreze că sunt de fapt victime, nicidecum agresori. Cei doi le cer din nou judecătorilor să îi elibereze şi aduc la instanță documente bombă.

Vor încerca din nou să îi convingă pe judecători că sunt nevinovaţi şi trebuie lăsaţi în libertate sau cel mult în arest la domiciliu. 

Ciprian şi Graţian Duduianu susţin că sunt nevinovaţi şi nicidecum agresori, ci victime. Aceştia şi-au schimbat avocatul, iar acesta a pregătit o serie de documente, care vor fi depuse în faţa instanţei, acte care să dovedească la rândul lor că au fost răniţi de Richard Rinu, în legitimă apărare, nu tentativă de omor.

De altfel, aceştia au susţinut încă de la început că încadrarea nu este una normală, în condiţiile în care, în actele lui Richard, medicii au scris că are o stare generală bună, nicidecum leziuni care să îi pună în pericol viaţa.